Jump to content

Μετάβαση σε X99 πλατφόρμα, τι και απο πού?

ppkstat

Recommended Posts

Χαχα κούτα-εγγύηση για testing μητρικής.

Το έχω βάλει ήδη στο primo. Φώτο σε κάνα μήνα όταν θα έχω στήσει και τα νερά.

Θα τσιμπήσω και μια 980ti τις επόμενες μέρες.

• Like 1

καλοδούλευτο!

αν και δεν σε αφορά πλέον, να ξέρεις για το μέλλον ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχεις την ευχέρεια να ζητήσεις από κάποιο κατάστημα που εμπιστεύεσαι ακόμη κι αν δεν φέρνει κάποιο προϊόν μήπως μπορούν να στο παραγγείλουν. Μερικές φορές το κάνουν και δε χάνεις τίποτα να ρωτάς. Μην κολλάς δηλαδή μόνο με ό,τι βλέπεις στις μηχανές αναζήτησης.

• Like 2

Salde ευχαριστώ! 'Έχεις δίκιο δεν μπήκα σε αυτή την διαδικασία. Πάντως πραγματικά ευτυχώς που τα πράγματα είναι οκ γιατί αν είχα μπλέξει με αυτό το μαγαζί...αφήστε το. Με ζόρισαν αρκετά μέχρι να τα παραλάβω.

Μια άλλη ερώτηση τώρα...περιμένω μια 980ti reference την παρασκευή. Τώρα το σύστημα είναι ακόμα (προσωρινά) με ένα vs450. Απο reviews έχω δεί οπτι το συγκεκριμένο μπορεί να δώσει ακόμα και 500W, έστω με χειρότερο regulation. Μόλις έρθει η κάρτα να την βάλω πάνω να τρέξω κανα heaven να δω αν είναι όλα καλά ή θα γίνει μακελειό? :p

Σε στοκ o 5820k με 100% καίει 200max

σε νορμάλ παιχνίδια λογικά παίζει στα 90-130watt +170 η 7950

στα review to peak της 980 είναι αρκετά κάτω από 300 οπότε για στοκ πιστεύω είσαι οκ

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Σε κουτα θα πανε, οχι σε κουτι; :p

χαχα. Να δω το primo ετοιμο θελωωωωω :D

Καλοριζικα! 

Ναι..άργησε λίγο αλλα οκ sorry για την φωτό είναι οτι καλύτερο μπορούσα.

wZnZxTq.jpg

Anyway ωραία αυτά αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ΑΥΤΟ: :D

IRDqcXk.png

Αυτόματη ρύθμιση ανεμιστήρων με water air delta. Το φορτίο αυτήν την στιγμή είναι ένας stock 5820k και μια oced 980ti. Με αυτό το φορτίο έχω water/air delta max 6.4. Oι θεμροκρασίες σε full load είναι κάπου στα 35-37 για την gpu και 40-45max για gpu,. Οι ανεμιστήρες σε full load τρέχουν κάπου στα 700rpm max και σε idle/browsing/ταινίες κτλπ οι κάτω τρέχουν κάπου στα 500-600 και οι πάνω κλείνουν τελείως. Οταν έστεινα τις καμπύλες προσπαθούσα να το ζεστάνω αλλά δεν τα κατάφερα. Θα τσιμπήσω και τον επεξεργαστή λίγο οταν μπορέσω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικά.

Με οτι συνεπάγεται αυτό για τον θόρυβο του συστήματος. Μου βγήκε η παναγία, έσκασα λεφτά αλλά το έκανα σχεδόν αθόρυβο το γ%##*ο.

Επίσης ο θόρυβος του κουτιού απο την συστολή/διαστολή σταμάτησε με τα νερά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ φαινόμενο. Επίσης το pump decoupling του κουτιού είναι για τα πανηγύρια και δεν κάνει τίποτα. Κατέληξα να βάλω σφουγγάρι (εγγύση) και να την στερεώσω με μερικά zipties για να μην υποχωρεί το σφουγγάρι απο το βάρος.

• Like 5

Δεν μπορούμε να βγούμε OT, είναι δικό μου το θέμα. Ρώτα οτι θές :)

Υπάρχει 'κάποιο' support για linux αλλά θα θέλει σίγουρα κάποιο ψάξιμο.

http://forum.aquacomputer.de/weitere-foren/english-forum/103158-aerotools-ng-linux-support-for-the-aquaero-5/

H συσκευή έχει έναν επεξεργαστή πάνω και οι όποιες επιλογές στις ρυθμίσεις αποθηκεύονται εκεί. Δηλαδή χρειάζεσαι το software και ένα usb connection για να τις στείλεις στην συσκευή αλλά μετά από αυτό, αν δεν θέλεις να αλλάξεις τίποτα μπορείς να αφαιρέσεις και τα 2. Η συσκευή δουλεύει από μόνη της και στο booting και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μάλιστα το έχω δοκιμάσει και εγώ σε linux mint (αλλά γενικά δεν το τρέχω, μόνο για κάτι δοκιμές).

Επίσης είμαι σίγουρος οτι αν πάρεις αυτό με την οθόνη θα μπορείς να κάνεις και τα περισσότερα πράγματα απο εκεί, χωρίς καθόλου software.

• Like 1