PReD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2004 Καλησπέρα παιδιά... Λοιπόν, έχω 2 PC (ένα παλιό 2,5 ετών (P4 2,4GHz κλπ κλπ...) και ένα ολοκαίνουργιο (Antec PlusView 1000AMG, Antec TruePower 480W, Asus P5AD2 premium, Intel P4 3,4GHz, 2x512 Kingston DDR2 533MHz, WD s-ata Raptor 74GB, 2xWD s-ata 120GB, 6600GT 256MB VGA, Audigy 2ZS platinum, NEC DVDR 3500, Pioneer DVD player) που τρέχουν Win XP Pro και έχουν απο 2 κάρτες δικτύου το καθένα. Έχω σύνδεση aDSL (Alcatel 510i Multi user (έχει και 4θυρο hub)) και σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο Θεσσαλονίκης με ένα Dlink 800+. Τί θέλω να κάνω: Θέλω να είναι συνδεδεμένα και τα δύο μεταξύ τους, ο καινούργιος να βλέπει την aDSL και το ασύρματο αλλά ο παλιός να βλέπει μόνο το ασύρματο (για δικούς μου περίεργους λόγους ) Any ideas πως θα το κάνω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Ιανουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αφου θα εχεις κανει μια peer to peer συνδεση με ενα καλωδειο crossover(ετσι το λενε?-κοιτα εδω ) κανεις server το καινουριο PC (με την ενοια οτι συνδεεις ολες τις συσκευες στο καινουριο...)και μετα κανεις κοινη συνδεση οποια θες(πηγενοντας "εγκατασταση οικιακου δυκτιου ή δυκτιου μικρου γραφειου" και απο εκει σε καθοδηγει)Αμα δε καταλαβες κατι πες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις και μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό είναι να τα ρίξεις όλα πάνω στο hub της adsl και το παλιό pc να έχει 1 IP του twmn, ενώ το καινούργιο να έχει 1 IP για το twmn και 1 για το adsl.Για να βάλεις 2η IP πας properties LAN card-> TCP/IP properties->Advanced -> Add. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.