SirMomus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2015 Καλως σας βρηκα αρχικα μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ αυτο..Εχω προβλημα με το s3 οπως λεει ο τιτλος και μαλλον ειναι μπαταρια Τι εγινε:1. χαλασε το power button2. ανοιξα το κινητο και το αφαιρεσα3. εβαλα το κινητο στη φορτιστη και το ανοιξα με το τρικ που βγαζεις και ξαναβαζεις γρηγορα τη μπαταρια(μιας και δεν ειχα κουμπι) δηλ force battery restart4. οταν ξαναβγαλα την μπαταρια γιατι ειχα θεματακι με τη σιμ και, το τρικ δε δουλεψε..βασικα βαζω το κινητο στη φορτιστη αλλα δεν ανταποκρινεται λειτουργια στην οθονη..εν τελει δουλεψε καπως..ακομα δεν καταλαβα πως, αλλα επειδη ξαναχα προβλημα και την εβγαλα(ναι 1000 προβληματα καλυτερα να το πεταξω θα μου πειτε...αλλα δε θελω ) την τριτη φορα παρα τις πολλες προσπαθειες δεν δειχνει να φορτιζειΟι σκεψεις μου:1. ειτε ειναι νεκρη η μπαταρια(αλλα μου κανει εντυπωση που και τις αλλες φορες χρειαστηκε μερικες προσπαθειες)2. το usb port3.καηκε η οθονη4.πρεπει να κανω κατι με το σημειο της πλακετας οπου αφαιρεσα το power buttonΟποιος μπορει ας βοηθησει με λυσεις :///ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 Επειδή το έχεις πειράξει αρκετά το τηλέφωνο, δε μπορείς να είσαι σίγουρος τι φταίει.Αρχικά, η πιό εύκολη λύση είναι, να βάλεις τη μπαταρία σου σε κάποιο άλλο να δεις τι κάνει και αντίστοιχα να βάλεις μια άλλη στο δικό σου.Από εκεί και πέρα προχωράς ανάλογα με το τι θα δεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 19, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 Φιλη μου με Σ3 ειχε προβλημα με την μπαταρια , πηρε καινουργια Μετα απο 1 μηνα παλι ειχε προβληματα ....Για μενα δεν αξιζει να ασχοληθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Αύγουστος 19, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 ναι...θα το παλεψω λιγο ακομα γιατι ηταν θηριο εχει ζησει πολλα...αλλα σκεφτομαι να παρω κανενα κινεζακι μεχρι 150$~ ... umi hammer s ή lenovo k3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 27, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2015 Μάλλον έχεις κάψει τη μητρική του...αν ήσουν αθήνα έχω και εγώ s3 και μπορούσαμε να κάνουμε καμια δοκιμή με τα parts. Προσωπικά πέρασα custom rom Archidroid 3.1(βασισμένη σε CM12.1-Android 5.1.1) και είναι σαν να έχω καινούριο κινητό... Υ.Γ.: Αν τελικά πάρεις καινούριο ενδιαφέρομαι για την οθόνη του παλιού σου, μιας και η δικιά μου έφαγε μια σάρδα και έχει κάτι ραγίσματα τόσα με το συμπάθειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Αύγουστος 27, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2015 Το κινητο αναστηθηκε... αφησα τη μπαταρια μερικες μερες να κατσουν τα υγρά και ειναι ολα κομπλε...απλα πρεπει να αλλαξω κουμπάκι. Σκέφτομαι και την αγορά νεου συγχρόνως αλλά μαλλον θα το κρατήσω. Εσύ για τι τιμη ενδιαφερεσαι αν αλλαξω να σ εχω στο νου μου...δουλευει κανονικότατα ολα κομπλε μπορω να του βαλω και το κουμπακι απλα η μπαταρία ειναι 2 χρονων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts