Giati_Mporw Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2015 (edited) Απλά είπα να το post-άρω εδώ για όσους δεν το άκουσαν από αλλού και ενδιαφέρονται.Υπάρχουν ακόμα μερικές επιπλοκές με ορισμένα sites. Πιστεύω θα λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Περισσότερα εδώ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2015 από acct Όσο πρόεκειται για φήμες ή περιστασιακές επιτυχημένες συναλλαγές, δεν προσφέρει τίποτα ο σύνδεσμος...
eleozz Αύγουστος 20, 2015 #2 Αύγουστος 20, 2015 προσπαθω να προσθέσω μια Mastercard απο Alphabank στον λογαριασμο μου και μου βγαινει το εξεις The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. με υπαρχουσα Visa απο Eurobank μου γραφει οτι δεν γινεται δεκτη απο τον παροχο της καρτας (aka τραπεζα) σε νεο λογαριασμο με visa απο alphabank παλι το ιδιο μηνυμα (εδω και 3-4 μερες το ιδιο) τι παιζει τελικα? με την τελευταια καρτα αγορες γινονται κανονικα σε αλλες ιστοσελιδες η paypal ομως τα δικα της
gousias Αύγουστος 20, 2015 #3 Αύγουστος 20, 2015 Σίγουρα λειτουργεί; Δυστυχώς είμαι εκτός και δεν εχω δυνατότητα για να το ελέγξω. Εχω όμως μια απορία, αν όντως ισχύει, μπορώ να στείλω χρήματα στο λογαριασμό μου paypal ώστε να είναι για αποταμιευμενα για μελλοντική χρήση; Επίσης, υπάρχει κάποιου είδους έξοδο (μηνιαίο ή οτιδήποτε άλλο) όσο θα μένουν χρήματα εκεί;
billpeppas Αύγουστος 20, 2015 #4 Αύγουστος 20, 2015 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Και τα 2 paypal μου αρνούνται να γίνει η οποιαδήποτε συναλλαγή. Καλή η διαφήμιση του blog, αλλά όταν δεν ισχύει και δεν υπάρχει ανακοίνωση από το paypal δεν... 6
Recommended Posts