nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2015 χαιρετώ όλους, κάποιος φίλος έφερε από ebay μια nvidia quadro fx 1800 αλλα όπως μου εξήγησε το ανεμιστηράκι πολύ συχνά σταματάει και ρωτάει να μάθει εάν μπορεί να αλλαχτεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Το ανεμιστηράκι ενδέχεται να σταματά απλά όταν δε χρειάζεται επιπλέον ψύξη. Με σβηστό τον υπολογιστή, γυρνά εύκολα με το δάχτυλο; Αν ναι, το πιθανότερο είναι ότι δε χρειάζεται κάποια επέμβαση. Για σιγουριά μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις θερμοκρασίες της κάρτας με ένα εργαλείο όπως το HWmonitor (HWMONITOR | Softwares | CPUID). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 φιλε acct σε καλημερίζω και ευχάριστο πολύ για την apntisin σουθα κοιτάξω αυτό που λες για τον ανεμιστήρα και για το πρόγραμμα που αναφέρειςαν, και προσωπικά νομίζω ότι μπορεί να έχει και πρόβλημα γιατί η κάρτα είναι παλιά και έχει δουλέψει πολύ....την αγόρασε φτηνά ο φίλος μου και ο άλλος που την είχε γιατί την έδωσε αφού η fx 1800 είναι ακόμη μια καλή κάρταευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 19, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 πάντως έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να είναι φτιαγμένη να κόβει τον ανεμιστήρα όταν αυτός δεν χρειάζεται γιατί οι quadro είναι για επαγγελματικά μηχανήματα και όχι gamers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 19, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 φιλε GriGaS σε ευχάριστοναι, το ξέρω ότι οι κάρτες quadro είναι για επαγγελματικές εφαρμογές cad, animation, 3d γενικόςκαι εγώ προσωπικά θέλω μια κάρτα quadro αλλα δεν ξέρω αν αξίζει λόγο του ότι έχουνε δουλέψει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts