argate7 Αύγουστος 21, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Ναι και εγώ ερωτώ... Σε περίπτωση που παίξω με powerlines, θα έχω θέμα? Λογικά όχι αφού θα είναι κατά κάποιο τρόπο σαν να έχω ένα ethernet που συνδέει το trasmitter με το receiver. Σωστά?? Άρα σε αυτή την περίπτωση μπορώ να έχω όσους receiver θέλω αρκεί να ζευγοποιήσω τα powerlines μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 21, 2015 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Θεωρητικα ναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argate7 Αύγουστος 21, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Απλά χάνω το gigabit του όλου στησίματος που έχω κάνει με το utp που έχω.. Μόνο αυτό είναι το αρνητικό. Τί να κάνουμε? Κάτι θα πρέπει αναγκαστικά να θυσιαστεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 21, 2015 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Γιατί δε θέλεις να το κάνεις με τα utp που έχεις περάσει και θέλεις να πάρεις powerline; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argate7 Αύγουστος 21, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2015 Για να μειώσω όσο γίνεται το ενδεχόμενο να έχω θέματα. Εκτός κι αν παίξει έτσι με αυτό τον τρόπο. Η αλήθεια είναι πως το πρώτο που θα κάνω είναι να πάρω τα transmitter-receiver και να τα δοκιμάσω στην υφιστάμενη καλωδίωση που του έχω κάνει. Αν δεν παίξει τότε θα τσιμπήσω από κάποιο φίλο κανένα powerline για να δοκιμάσω να δω τι παίζει και με αυτά. Εσένα η δική σου γνώμη είναι ότι θα παίξει κανονικά? Και εγώ θέλω να μοιράσω από 2 αποκωδικοποιητές ( οπότε αναγκαστικά τουλάχιστον 2 transmitter και 2 receiver ) θα μπορέσω να τους κουμπώσω στο ίδιο switch? Προφανώς και όχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 22, 2015 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2015 Με δύο πομπούς δε θα παίξει στο ίδιο δίκτυο. Κατά τ' άλλα θα είναι εντάξει με ένα πομπό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts