krio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 Γεια χαρά σε όλους,Ρε παιδιά μια μικρή παράκληση: αν κάποιος έχει το Sid Meier's Pirates:live the life (δλδ την 2004 edition) ας μου στείλει με ΠΜ ή με email το directroy listing των δύο CDs πληηηηζζ....Σας μερσω εκ των προτέρων (α ρε ατελείωτε Ζήκο!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εχω το sid meiers pirates!, αλλα τι ακριβως θελεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krio Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Γεια χαρά,Συγκεκριμένα θέλω στο CD 2 το όνομα του όνομα του .cab αρχείου που υπάρχει σε αυτό.thanx a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Λοιπον το ονομα του .cab στο cd 2/2 ειναι: Disk2A~1.cab Link to comment Share on other sites More sharing options...
krio Ιανουάριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Thanks ghost17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Any time, about games.. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krio Ιανουάριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 here a small token of my gratidude : check www.ensemblestudios.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Ωραιος, βγαινει το 3.. ????? Βεβαια ειμαι φανατικος fan των rpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αμα σ'αρεσουν τοσο πολυ παιχνιδια με πειρατες, :hi: δοκιμασε το pirates of the carribean. Ειναι παλιο αλλα καταπληκτικο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krio Ιανουάριος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Θανκς φορ δε τιπ Μόλις ξεμπλέξω με NFSU2 , FAR CRY, DOOM3 , θα προσπαθησω να το βρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Παιδιά εμένα άν και δέν μου αρέσουν τα games πού είναι σαν RTS, αυτό είναι γαμάτοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω πλοιο ???? Δηλαδη να εχω καποιο απο αυτα που εχω κερδισει απο τις μαχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Μπορείς είτε πουλώντας αυτα που δεν θες είτε πηγαίνοντας στην καρτέλα που έχει τα στατιστικα του στόλου σου και του πληρώματος. Εκεί επιλέγεις και πλοίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ηθελα να ηξερα τι σας αρεσει απο αυτο το παιχνιδι.Ολο τα ιδια και τα ιδια κανεις...Εγω το βαρεθηκα στις 3 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Ηθελα να ηξερα τι σας αρεσει απο αυτο το παιχνιδι.Ολο τα ιδια και τα ιδια κανεις...Εγω το βαρεθηκα στις 3 μερες Όταν λες τα ίδια και τα ίδια τι εννοείς. Έχει μάχες με πειρατές, κρυμμένους θησαυρούς, εμπορικά και πολεμικά πλόια διαφόρων τύπων, συνεργασίες με κράτη όι πειρατές, χορούς με πλούσιες κόρες, αποστολές και στο τέλος δυο μάχες στην ξηρά. Αν εννοείς ότι κάνεις συνέχεια όλα τα παραπάνω και μετα ξανά τα ίδια να σου υπευθυμίσω ότι και στα άλλα παιχνίδια στρατιγικής αυτό κάνεις φτιάχνεις στρατό τον στέλενεις σκοτώνεται και σκωτώνει κλπ και στα πρώτου προσώπου παίρνεις ένα όπλο και σκοτώνεις σκοτώνεις και σκοτώνεις. Αν το αναλογιστείς έτσι ναι σε όλα κάνεις τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από blkik Μπορείς είτε πουλώντας αυτα που δεν θες είτε πηγαίνοντας στην καρτέλα που έχει τα στατιστικα του στόλου σου και του πληρώματος. Εκεί επιλέγεις και πλοίο ΤhanX :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Kαι εγω εχω το Sid Pirates και το ειχα τελειωσει με Score σαν Μayor:D Καλο ητανε αλλα μικρο και μονοτονο αλλα για εκδοση Live the life δεν εχω ακουστα Εχει καμια διαφορα? Αρχική απάντηση από blkik [Χθες, στις 23:25] Αν εννοείς ότι κάνεις συνέχεια όλα τα παραπάνω και μετα ξανά τα ίδια να σου υπευθυμίσω ότι και στα άλλα παιχνίδια στρατιγικής αυτό κάνεις φτιάχνεις στρατό τον στέλενεις σκοτώνεται και σκωτώνει κλπ και στα πρώτου προσώπου παίρνεις ένα όπλο και σκοτώνεις σκοτώνεις και σκοτώνεις. Αν το αναλογιστείς έτσι ναι σε όλα κάνεις τα ίδια Σωστος Αν και πραγματι το Pirates καπου κανεις τα ιδια και τα ιδια ομως το DOOM3 ητανε ακομα χειροτερο στο θεμα της μονοτονιας απο οτι το Sid Maier Pirates Για να μην αναφερω την απαισια μονοτονη σκοτεινιλα στις πιστες του λες και παλευεις σε υπονομους και οχι σε διαστημικη βαση Σκετη καταθλιψη σε πιανε παρα τρομος Τουλαχιστον στο Pirates εχει και πιο χαρουμενο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.