mrgiannis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2015 καλησπερα εχω ενα προβλημα με το ανεμηστηρακι δεν γυρναει τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες. Επειδή δεν ειμαστε εκει κοντά να καταλάβουμε κάποια πράγματα καλό είναι να είσαι λίγο πιο περιγραφικός. Πχ το είδες να μη γυρνάει ή είναι ένδειξη κάποιου προγράμματος; Ποια είναι η ψύκτρα σου; Κοιταξες αν το καλώδιο του ανεμιστήρα είναι συνδεδεμένο; Αλλαξες θέση μήπως και έχει πρόβλημα το header της μητρικής; Γενικά βοήθα μας λίγο για να μη σε πλακώνουμε σε ερωτήσεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 σε ευχαριστω που απαντησες λοιπον δεν ξερω πολλα πραγματα απο pc αλλα οταν παω να ανοιξω το pc βγαζει cpu has fan failed το pc μου ειναι hp touchsmart iq 500 επισης το ανοιξα και δεν ειδα να γυρναει το ενα απο τα 2 ανεμηστιρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Γιάννη επειδή δεν ειναι τυπικό tower το pc σου (δε το ξέρω καν) και δεν εχεις γνώσεις θα σου έλεγα να κάνεις ενα δύο πράγματα και αν δε πιάσει να πας σε κάποιον τεχνικό. Καταρχήν ακολουθησε το καλώδιο του ανεμιστηρα που δε δουλευει και βγάλε το απο την υποδοχή και ξαναβάλε το.Αυτά θα τα κάνεις ενώ το έχεις σβήσει και το έχεις βγάλει απο το ρεύμα εννοείται.Αν η υποδοχή είναι 3pin/4pin και έχεις κάποιο άλλο ανεμιστηρι δοκίμασε με αυτό ή με το άλλο που έχει μέσα το hp σου. Αν δε δουλέψει και πάλι τοτε έχει θέμα η υποδοχή και όχι το ανεμιστηράκι. ΥΓ πρέπει να ειναι παλιό και εκτός εγγύησης ε; edit: Ετσι ειναι το fan μέσα? http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB11xzrIpXXXXXtaXXXq6xXFXXXS/Original-SUNON-GC057514VH-A-For-font-b-HP-b-font-font-b-Touchsmart-b-font-IQ500.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 17, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 δεν ειναι αυτο στην εικονα ειναι forcecon . μηπως ξερεις αν μπορω να το βρω αυτο ? ναι και ειναι εκτος εγγυησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 17, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Το pc εχει 2 ανεμιστηρακια αυτο που μου εστειλες σε εικονα ξερεις ποσο μπορει να εχει σε τιμη εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Εννοώ αν ειναι τέτοιο στυλ το ανεμιστήρι όχι αν ειναι το συγκεκριμένο. Απο ότι κατάλαβα τέτοιου στυλ είναι.Δοκίμασες να το βγάλεις να το ξαναβάλεις μήπως και ξεκινήσει; Επίσης με μία οδοντογλυφίδα προσπάθησε να το κάνεις να περιστραφεί και δες αν συνεχίσει μόνο του μετά. Μπορείς να αγοράσεις τέτοια σε τιμές ~10-15$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 18, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Νομίζω ότι η Karmen1983 κάλυψε όλες τις ερωτήσεις. 'Εχει μήπως μπουκώσει από την σκόνη? Αν ναι πάρε ένα PC spray και ρίξτου ένα φύσημα κρατώντας με τον δάχτυλο το ανεμηστεράκι ώστε να μην στροφάρει πανικόβλητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 18, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 ναι το εβγαλα το ξαναεβαλα το καθαρισα εκανα αυτο με την οδοντογλυφιδα αλλα τιποτα ναι και ειναι τετοιου στιλ μηπως ξερετε που μπορω να το βρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2015 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Αν μπορείς να κανεις παραγελία απο εξω δες ebayhttp://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=hp+touchsmart+iq500+fan&_sop=15 Αν όχι ψάξε σε τοπικά μαγαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 18, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 τοπικα μαγαζια γνωριζεις κανενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2015 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Στον ασπρόπυργο δυστυχώς όχι Μπορείς να ρώτήσεις σε service μεγάλων καταστημάτων plaisio για παράδειγμα ή αν δεν ισχύει ο Ασπρόπυργος και είσαι πιο κεντρικά δες στην Στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 19, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 Να ρωτησω κατι αλλο ? το ανεμηστιρακη που εχω μπορει να φτιαχτει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 19, 2015 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2015 Εξαρτάται απο το τι έχει. Αν δε το δει κανεις που γνωρίζει δε μπορώ να σου πω απο εδώ και χωρίς καν να το έχω δει. Μπορεί απλά να έχει ξεκολλήσει κάποιο καλώδιο, μπορεί να έχει καει κάτι, μπορεί χίλιαδυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgiannis Αύγουστος 20, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 ΚΑΡΜΕΝ 1983 μπορεις να με βοηθησεις να βρω ανεμηστιρακι και το πληρωνω και με το παραπανω απλα το χρειαζομαι για αυτο σου ζηταω την βοηθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts