kuza Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 καλησπερα εβαλα ενα παιχνιδι του 99 στο λαπτοπ που τρεχει win 7 και οταν το ετρεξα βγαζει χαλια τα γραφικα.Το παιχνιδι θελει Direct x 7 αλλα δεν μπορω να τα εγκαταστησω καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Τα win7 εχουν μεταγενεστερο dx που ειναι backward cimpatible με το dx7. Δεν ειναι αυτο το προβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 (edited) Μηπως στις ρυθμισεις του game εχει ρυθμιση χρωματος; Ποιο παιχνιδι ειναι και πως το τρεχεις; Dosbox? Η ειναι Windows Game ? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 15, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 15, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 ειναι το urban chaos της eidos.Νομιζω πρι καιρο το επαιζα κανονικα στα 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 (edited) Που το θυμηθηκες;;;; To ειχα αγορασει μαζι με το Messiah το 2000 , για τα γενεθλια μου Το εχω αφησει Θεσσαλονικη και δε μπορω να κοιταξω αν παιζει (καλα ειμαι και σε Windows 10 ).. Φανταζομαι δοκιμασες combatibility mode και τα σχετικα αλλα στα δειχνει αθλια τα χρωματα; ΥΓ: Υπαρχει εκδοση απο GOG , η οποια λογικα θα ειναι optimized για win 7 και τα συναφη... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 15, 2015 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 16, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2015 τελικα ολα εντεξη το εφτιαξα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts