Darap21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Λοιπόν...Το απόγευμα που έκλεισα το pc ο ήχος ήταν μια χαρά..Τώρα που γύρισα σπίτι και άνοιξα το pc δεν ακούγεται τπτ...Έκανα restart μπας και φτιάξει αλλα τπτ...Μπήκα στο bios και το το έχω disabled...Τι έπαθε και δεν ακούγεται τπτ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Ποιο πραγμα εχεις disabled?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Κατι εφαγες dimi .. τι εχεις ανενεργο; Γενικα οποτε ειχα θεμα με ηχο εκανα system restore και επανερχοταν (παλια αυτο σε Windows 7) . To δοκιμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 15, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Ποιο πραγμα εχεις disabled??Το HD AzaliaΚατι εφαγες dimi .. τι εχεις ανενεργο; Γενικα οποτε ειχα θεμα με ηχο εκανα system restore και επανερχοταν (παλια αυτο σε Windows 7) . To δοκιμασες; Το HD Azalia εχω ανενεργό...system restore πως κάνω.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 15, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Έκανα system restart και ειναι οκ....Γιατί όμως μου το κάνει αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2015 Αβυσσος η ψυχη των παραθυριων.. Και σε εμενα το εκανε σε παλιοτερο πισι και δεν εμαθα ποτέ τον λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts