jesus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2015 (edited) Ενω ειχα καταληξει στην pro3http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-pro3-retail-p-PER.528712πεταχτηκε ξαφνικα μια anniversaryhttp://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-anniversary-retail-p-PER.528819 Δεν βλεπω να υστερει σε τπτ?Υπαρχει λογος να παω στην προ3 και οχι σε αυτη?Ενας 4690κ θα κουμπωσει πανω.Επισης μεχρι που πιστευτε στο περιπου εννοειτε οτι θα καταφερω να ανεβασω τον 4690κ με τις μητρικες αυτες?Μια προ4 λετε να βοηθησει?Μεχρι εκει φτανω τιμολογιακα δυστυχως. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2015 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 14, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 Νομιζω θα τον ανεβασεις ανετα, παροτι δεν ασχολουμαι με OC. Την εχω και υπαρχει η Ζ97 και απλα βοηθαει να εχω τις μνημες μου στα 2133. Η pro4 στο skroutz εμφανιζεται φτηνοτερη απο την pro3 του eshop. How the hell? Πολυ πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Και απο θερμοκρασιες (σε δωματιο με 30+ , αυτη παει μεχρι 40 οταν παιζω και 32-33 σε κανονικη κατασταση). Οπως το βλεπω βεβαια η anniversary ειναι κομπλεδουρα. Δε πρεπει να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα να ανεβασεις τον 4690κ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Αύγουστος 14, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 Η pro3 λέει ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση, αν δε ενδιαφέρει και αυτή η παράμετρος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 14, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 (edited) Όλες οι asrock έχουν 3 χρόνια εγγύηση (παίρνει τηλ. και το διευκρινίζει). Η anniversary είχε βγει κοντά στα 80€ ώστε να την συνδυάσεις με τον g3258(συνδύαζε φτηνό πακέτο με OC δυνατότητες) Επιλέγεις ποια σε καλύπτει σε συνδέσεις στο back panel. Η pro4 που προτάθηκε είναι πιο ολοκληρωμένη, μπορείς να συνδέσεις Μ.2-SSD(είναι 6 Power Phase design έναντι 4 που έχουν οι άλλες 2) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2015 από idonthave 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts