Κοπρίτης Ιανουάριος 20, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 18:33] παιδιά,καμιά ιδέα για το πως κολιέται το plexy αυτό από το Multirama πάνω στο αλουμινένιο πλαίσιο του πλαϊνού για να μη φαίνεται άσχημα υπάρχει?Α,το caseking δε στέλνει Ελλάδα υπόψην!Παρά το ότι το γράφει,ήταν να κάνω παραγγελία και δεν μου την κάνανε. με την προυποθεση οτι το κομματι σου ειναι μεγαλυτερο απο την τρυπα του παραθυρου...το κεντραρεις στη εσωτερικη πλευρα του πλαινου μοιραζοντας το περισσευμα εξισου και στις τεσσερεις πλευρεςσημαδευεις εσωτερικα το πλαινο για να ξερεις μετα που θα βαλεις το Plexyακριβως.για την στερεωση και εφοσον φυσικα δεν θελεις να χρησιμοποιησεις βιδεςμπορεις εναλλακτικα να χρησιμοποιησεις απο θερμοκολλα και σιλικονη μεχρι αυτοκολλητη ταινια velcro αλλα και κλασσικη ταινια διπλης οψεως (τη σφουγγαρατη ομως , οχι την λεπτη)αν ειναι μικρο το παραθυρο, ακομα και με Logo στιγμης κολλαει... απλα θελει προσοχη για να μην σου τρεξει σε εμφανες σημειο και κανει τις κλασσικες ασπριλες...καλο θα ηταν εαν χρησιμοποιησεις οποιασδηποτε μορφης κολλα\σιλικονηνα τριψεις λιγο με χοντρο γυαλοχαρτο, τα σημεια του μεταλλου που θα βαλεις την κολλα εσωτερικα,ωστε να πιασει καλυτερακαλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Παιδία θέλω να ανοίξω μια σωστή στρογγυλή τρύπα στο πλαϊνό plexi για 9αρι ανεμιστήρα. Πως μπορώ να το κάνω?? Το ψάχνω και δεν έχω βρει μια σωστή λύση. Παρακαλώ βοήθεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 23, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 130 πηγε...πς! Οταν το ειχα παρει στοιχιζε 350! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Ιανουάριος 24, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe [Χθες, στις 13:17] Παιδία θέλω να ανοίξω μια σωστή στρογγυλή τρύπα στο πλαϊνό plexi για 9αρι ανεμιστήρα. Πως μπορώ να το κάνω?? Το ψάχνω και δεν έχω βρει μια σωστή λύση. Παρακαλώ βοήθεια !!! Mainframe μπορεις να πας να ριξεις μια ματια για ποτηροτρυπανα. Στο praktiker εχει παντως και βγαινουν σε διαφορα μεγεθη.Ριξε και μια ματια εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7818 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 24, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe [Χθες, στις 13:17] Παιδία θέλω να ανοίξω μια σωστή στρογγυλή τρύπα στο πλαϊνό plexi για 9αρι ανεμιστήρα. Πως μπορώ να το κάνω?? Το ψάχνω και δεν έχω βρει μια σωστή λύση. Παρακαλώ βοήθεια !!! το απλο φτηνο σετακι με τα ποτηροτρυπανα του Praktiker θα κανει μια χαρα τη δουλεια σε Plexiglass (περιεχει κα 92αρι!)σε αλουμινιο θα κανει και παλι δουλεια αλλα οχι τοσο καθαρηκαι σε chieftecολαμαρινα απλα θα παραδωσει (το πνευμα και τα δοντια του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Στο Praktiker μπορώ να βρω σωλήνες από plexi? Αν όχι που μπορώ να βρω? Κατά προτίμηση Αθήνα, κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 5, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Σωλήνες/?? Μπορείς να δώσεις καμμιά πληροφορία παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Πως είναι οι σωλήνες που βάζουν οι υδραυλικοί στις αποχετεύσεις? Περίπου 16-20cm διάμετρο. Απλά εκείνοι είναι αδιαφανείς γκρι. Εγώ θέλω σε διάφανους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 6, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Δραγατσανίου & Ασκληπιού 185452104122196 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δραγατσανίου & Ασκληπιού 18545 2104122196 Εχθές εκεί ήμουν, μιάς και η γυναίκα μου δουλεύει στη Δραγατσανίου, αλλά δεν το είδα... Θα ξενακοιτάξω. Thanx! Edit: Ναι, οκ... Δεν υπάρχει μόνο μία Δραγατσανίου... Έκει και στον Πειραιά, και στη Νίκαια... :whistling1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.