Jump to content

Midcore gaming rig!!!!!!!!!!!!

masxerofkartis143

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μέτα απο λίγο καίρο παρακάλιων ο αδερφός μου αποφάσισε να στήσει ενα μικρο πισι έτσι για ικανένα COD4 που και που.

Αποφάσησε να βάλει τα ακόλουθα:

abit ip35pro

Sapphire radeon hd 3870

Antex truepower 850W

Intel E8200

Ocz platinum 800Mhz 2gb

hddQ segate 200gb

Έχει έιδη πάρει ram, mobo,hdd άλλα υπάρχει κάτι όσων αφορά τα άλλα που θα είθελε κάπιος να προτείνει μια αλλαγή???

Σύνολο 720Ε

Κουτι και οθόνη ηδη υπάρχουν απο το παλίο μου πισι τα οποία θα διαθέσω

Υ.Φ. Παίδεια αν γίνετε να ρίξουμε την τίμη σε καμία 650αρια θα σας έιμουν ευγνώμων απλώς προσπάθω τόσες ώρες και δεν μπορώ

Ευχαρίστω εκ των προτέρων

καλο το pc αλλα :

1 βαλε αλλο psu δεν χρειαζεται τοσο δυνατο ενα 600 watt ειναι οτι πρεπει

μονο νε αυτο θα εχει μεγαλη μειωση τιμης

αυτα .:D

καλο το pc αλλα :

2 την διαφορα σε χρηματα δωστην για αλλο cpu πχ 8400

+1

Η διαφορά της τιμής των 8200 και 8400 είναι τόσο μικρή που πας στον 8400 με κλειστά τα μάτια!

καλο το pc αλλα :

1 βαλε αλλο psu δεν χρειαζεται τοσο δυνατο ενα 600 watt ειναι οτι πρεπει

μονο νε αυτο θα εχει μεγαλη μειωση τιμης

αν και το αλλαξα λιγο :D

οντος λεει να δωσεις λιγα παραπανω για τον 8400 αν και ο 8200 ειναι πολυ καλος

όσο αφορα το τροφοδοτικό επέιδη ο αδερφός μου εβελπήστει σε αλλή μια 3870 μέσα στους επόμενους μήνες δέν θα θέλα να το αλλάξω για λόγους Cf όσο για το επεξεργαστή μετά απο δική του έκκληση θα μπεί κάτι το πιο φτηνό και γω 8400 θα έπερνα αλλά δυστήχωςεγώ και ο αδερφός μου δεν είμαστε το ίδιο

όσο αφορα το τροφοδοτικό επέιδη ο αδερφός μου εβελπήστει σε αλλή μια 3870 μέσα στους επόμενους μήνες δέν θα θέλα να το αλλάξω για λόγους Cf όσο για το επεξεργαστή μετά απο δική του έκκληση θα μπεί κάτι το πιο φτηνό και γω 8400 θα έπερνα αλλά δυστήχωςεγώ και ο αδερφός μου δεν είμαστε το ίδιο

και παλι σε καλυπτει ενα 600 watt αλλα εσυ αποφασιζεις εγω απλα λεω την γνωμη μου

Cf με P35 δεν πολυ λέει, λόγο της δεύτερης PCI-e 4x.

Για μένα βάλε ένα 600άρι και τον 8200. Ισως να δόσεις και λιγότερα για vga, μιας και το Cod παίζει καλά και σε παλιότερες κάρτες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.