Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2015 Νομίζω είχα αγόρασει το παιχνίδι τα χριστούγεννα του 12 . Μετά από λίγο καιρό παρατήρησα ότι η στάθμη του ήχου ήταν αρκετά χαμηλή σε σχέση με τα άλλα cod . Δεν το έψαξα πολύ . Λέω κάποιο bug θα είναι . Το ξαναεγκατέστησα μιας και αγόρασα καινούργια κάρτα να δω πως παίζει . Το πρόβλημα παρέμεινε σε άλλο πισι και με άλλες συσκευές ήχου . Κοίταξα λίγο στο ίντερνετ . Είδα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα . Βαρέθηκα να διαβάσω τις σελίδες . Δεν είδα να λένε για λύση. Σήμερα είπα να κοιτάξω τις ρυθμίσεις . Κοιτάω το volume . Όλα ένα . Και τι να δω; Από κάτω στο πως ρυθμίζει τον ήχο είχε το treyarch mix . Νόμιζα ότι είναι καλο για να ειναι από την εταιρεία το default .Μόλις το άλλαξα στο supercrunch ο ήχος ακουγόταν καλά και δύνατα . Ποτέ μου δεν θα πίστευα ότι μια εταιρεία θα είχε εξειδικευμένη ρύθμιση ως default και μάλιστα με τέτοια χαμηλή στάθμη ήχου . Η λύση βρέθηκε . Μετά από τόσο καιρό . Και 200 ώρες παιχνιδιού . Και εγώ που έλεγα ότι ήταν μπαγκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 It was not a bug , it was a feature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 μα να βάλουνε εξειδικευμένη ρύθμιση ως default και μάλιστα με τέτοια μείωση έντασης ??είχε άλλος αυτό το πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts