totally_wired Ιανουάριος 12, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Νομίζω οτί πέσατε στην παγίδα του νόμου...Ούτε για 1 λεπτό αμερικανός ούτε για αστείο... Καλύτερα 10kb μέηλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Νομίζω οτί πέσατε στην παγίδα του νόμου...Ούτε για 1 λεπτό αμερικανός ούτε για αστείο... Καλύτερα 10kb μέηλ.. ποια 10 ??? καλα θα ηταν να ειναι 10... ηταν 2και αλλωστε μπορεις να γυρισεις παλι σε GR οταν ενεργοποιηθει το 250MB..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Broken Link....Διορθωστε το αρχικο link του Insomnia. Και αν ειναι ευκολο, καποιος να πει τι κανουμε μπας κ δω ασπρη μερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 6, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 1) λοιπόν στις επιλογές αλλάζεις την εθνικότητα σε united states2) βάζεις πολιτεία florida & zip code 333323) σωνεις τα μέλια σου σ' ένα καινούργιο φάκελο γιατι αλλιώς θα σβηστούν4) στο url σβήνεις ότι λέει μετά το cgi-bin/ και βάζεις Accountclose δλδ http://........./cgi-bin/Accountclose5) ο λογαριασμός κλειδώνει εσύ ξανακάνεις login τον ξαναενεργοποιείς και done!!!!!!!6) στην αρχή έχει 25μβ μετά από λίγες μέρες 250μβ (10μβ αττατσμεντ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Ρε παιδια οκ τα εχω κανει ολα εδω και κανα 2 μηνες αλλα το ρημαδι δεν λεει να παει 250mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 6, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Εχω yahoo εδω και πολυ καιρο με 250ΜΒ,χωρις spam που ειχα στην Hotmail και δουλευει σε outlook!Tι αλλο θελω?(Συντομα θα το ανεβασουν και σε 1G Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 6, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Καλα βεβαια για τα μεγαλα εχουμε gmail 2gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 16, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Πως γυρίζεις ξανά σε Ελλάδα;Τα κάνω όλα αλλά παραμένω αμερικάνος (ήμαρτον...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 18, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [16-06-2005 12:25] Πως γυρίζεις ξανά σε Ελλάδα;Τα κάνω όλα αλλά παραμένω αμερικάνος (ήμαρτον...) τα κάνεις ολα τι εννοείς? έκανες close account και ξανα re-activate ή απλα πηγες στο προφιλ και το αλλαξες σε greece? εγώ αν θυμάμαι καλα, εκανα close και re-activate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Ιούνιος 19, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Εμένα γιατί δεν έχει πάει στα 250ΜΒ?? :cry: :cry: Το έχω κάνει εδώ και κανένα 2μηνο!!:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 19, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 έκανες ολα τις αλλαγες , close account, re-activate account και είσαι με 2mb ακομα? η είσαι στα 25mb και δεν πάει πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 19, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 02:31] τα κάνεις ολα τι εννοείς? έκανες close account και ξανα re-activate ή απλα πηγες στο προφιλ και το αλλαξες σε greece? εγώ αν θυμάμαι καλα, εκανα close και re-activate.... Πρώτα απ' όλα εμένα μου έδωσε τα 25 και έμεινε εκεί. Δεν έπρεπε να έχει δώσει και τα 250; Πάνε 4 μήνες...Έκανα τα εξής βήματα:1) Πήγα options και έβαλα χώρα Ελλάδα2) Εκανα save και αφησα ανοικτό το παράθυρο αυτό3) Ανοιξα άλλο παράθυρο του hotmail και έκανα close account.4) Εκλεισα το δεύτερο παράθυρο 5) Ξαναμπήκα στο hotmail και επανεργοποίησα το λαογαριασμό6) Πάω otpions και βλέπω πάλι usa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 19, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 λιγο ανορθοδοξο αυτο που έκανες γιατι το hotmail παιζει και βλέπει αρκετά τα cookies οποτε μπορει να μην του αρεσε που αφησες ανοιχτο το πρωτο παραθυρο....οσο για τα mb εφόσον πήγε στα 25 σημαινει οτι δουλεψε αλλα δυστυχως λενε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα σου δώσουν 250.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 19, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Τότε μήπως να κλείσω το πρώτο παράθυρο (αφού κάνω save), μετά να καθαρίσω cookies, μετά closeaccount, και μετά activate πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 20, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Τωρα μολις που δοκιμασα, με αφήνει να αλλάξω το country χωρίς να κανω close account... Απλά άλλαξα το country απο το πρώτο παράθυρο, save, και το πήρε.... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιω FireFox πάντως.... Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookiesΥ.Σ. καλα μιλαμε οι ανθρωποι δεν παιζονται. Εβαλα τυχαία El Salvador και όταν έκανα Sign Out να δώ τι κάνει, με έστειλε στο λατινοαμερικάνικο MSΝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 20, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 OK!Kαθάρισα cookies και όλα εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιούνιος 21, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ρε παιδιά, έχω ακριβώς το ίδιοι πρόβλημα με τον fonzi. Εδώ και κάνα τρίμηνο έκανα το κολπάκι και πήγε από τα 2 στα 25, αλλά τα 250 ακόμη τα περιμένω... Αρχική απάντηση από fonzi OK!Kαθάρισα cookies και όλα εντάξει. Δηλαδή καθάρισες τα cookies, έκανες πάλι την ιστορία με φλόριντα και zip code και έχεις 250; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 21, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Οχι! Απλά ξαναέγινα Ελληνας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιούνιος 21, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Οχι! Απλά ξαναέγινα Ελληνας... Φτού.................Όχι ρε γαμώτο, τη γκαντεμιά είναι αυτή;Μα καλά μας δουλεύουν; Που είναι αυτά τα 250; Γιατί μέχρι στιγμής παίρνουμε τα ...3.Δεν ξέρει κανείς κανένα τρόπο;ΥΓ. Ως Έλληνες τίποτα, ως αμερικάνοι τίποτα, τι πρέπει να γίνουμε δηλαδή για να πάει 250; Φιλιππινέζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 10, 2005 Author #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Yπ' Οψην γινεται μονο σε email με καταληξη @hotmail.com και οχι σε @msn.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.