koulis13 Ιανουάριος 11, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Καλησπέρα.Το έκανα το κολπάκι, έπιασε, 250 αχρείαστα (όπως λέει πιο πανω ένας φίλος) mb έχω πλέον.Παρατήρησα όμως οτι Ελληνικούς χαρακτήρες τόσο στο στείλε όσο και στο πάρε δεν αναγνωρίζει. Τα βγάζει κινέζικα. Το έχει προσέξει κανείς σας αυτό; Δυο επιπλέον χρήστες φίλοι μου έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Μήπως χρησιμοποιείς Mozilla ή Firefox; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 11, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 ’λλος ένας ευτυχισμένος χρήστης με 250! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 11, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 00:54] ’λλος ένας ευτυχισμένος χρήστης με 250! Και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 11, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Εμένα το Hotmail παραμένει στα 2MB ενώ το Yahoo! από 2ΜΒ έγινε 100 και τώρα είναι στα 250!! 2Mb??Στο yahoo ειχα 6mb απο το '97 δλδ απο το πρωτο register k τωρα το καναν 100Μb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις να γυρισει τις ρυθμησεις πισω ????? αν ναι τα 250 που εχουμε θα φιγουν η θα τα καρατισουμε δικα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 11, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 01:08] 2Mb?? Στο yahoo ειχα 6mb απο το '97 δλδ απο το πρωτο register k τωρα το καναν 100Μb! Τυπογραφικό λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 11, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις να γυρισει τις ρυθμησεις πισω ????? αν ναι τα 250 που εχουμε θα φιγουν η θα τα καρατισουμε δικα μας Φτιαξε τις βαλιτσες σου κ ελα παλι gr δε χανεις τα Mb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 επιστρεφο στιν πατριδουλα μου!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! αρε ελλαδαρα δεν σε αλαζω με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 :OT: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 11, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 από ταχύτητα πώς είναι? γιατί παλιότερα ήταν εντελώς για πέταμα.gmail by far πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 12, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:40] :OT: ? εσυ κιριε με τα 2 γιγα μιν μας λιντσαρις εεεεεεεεε γιατι εμεις δεν ειμαστε κοροιδα να πληρονουμε τιν hotmail:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris από ταχύτητα πώς είναι? γιατί παλιότερα ήταν εντελώς για πέταμα. gmail by far πάντως. τα ιδια ...αν και με την adsl δεν περνεις χαμπαρι και πολλα! Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr εσυ κιριε με τα 2 γιγα μιν μας λιντσαρις εεεεεεεεε γιατι εμεις δεν ειμαστε κοροιδα να πληρονουμε τιν hotmail:D :D κοροιδο ξε κοροιδο τωρα εμεις εχουμε 250 mb FREE Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Ιανουάριος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Χρησιμοποιώ Firefox. Αυτό λέτε να φταίει; ’ν ναί, τί πρέπει να αλλάξω για να μπορώ να διαβάζω και να στέλνω Ελληνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από koulis13 Χρησιμοποιώ Firefox. Αυτό λέτε να φταίει; oxi βρε φιλαρακο... το firefox μαμαει πρωτον...Αρχική απάντηση από koulis13 , τί πρέπει να αλλάξω για να μπορώ να διαβάζω και να στέλνω Ελληνικά; Δεν νομιζω οτι υπαρχει ελληνικο hotmail... το λινκ το ανοιξα για το κολπακι για τα 250 Mb εμαιλ... δεν ξερω κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 12, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από koulis13 Χρησιμοποιώ Firefox. Αυτό λέτε να φταίει; ’ν ναί, τί πρέπει να αλλάξω για να μπορώ να διαβάζω και να στέλνω Ελληνικά; Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με firefox. Προσωρινή λύση είναι να πάς να αλλάξεις την κωδικοσελίδα σε ελληνικά για να μπορείς να αναγνώσεις τα μηνύματά σου. Βέβαια υπάρχει και η λύση των 2 Gb, να ανοίγεις το hotmail, από το Outlook Express:shifty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 12, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 3 πράγματα έχω να πω:1) Ο Firefox μαμεί και δέρνει2) Το hotmail μέσω Outlook έχει ένα σωρό bugs και δεν έχει καμμία ασφάλεια (για τους απλούς χρήστες)3) Για τα κινέζικα, πάντα φταίει το encoding, αλλά με ένα search στο forum υπάρχει και για αυτό λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly 3 πράγματα έχω να πω: 1) Ο Firefox μαμεί και δέρνει 2) Το hotmail μέσω Outlook έχει ένα σωρό bugs και δεν έχει καμμία ασφάλεια (για τους απλούς χρήστες) 3) Για τα κινέζικα, πάντα φταίει το encoding, αλλά με ένα search στο forum υπάρχει και για αυτό λύση... 1) 2)Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το ουτ λοοκ 3) Προβολη>Κωδικοποιησει χαρακτηρων > και απο κει διαλεγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 12, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly 3 πράγματα έχω να πω:1) Ο Firefox μαμεί και δέρνει2) Το hotmail μέσω Outlook έχει ένα σωρό bugs και δεν έχει καμμία ασφάλεια (για τους απλούς χρήστες)3) Για τα κινέζικα, πάντα φταίει το encoding, αλλά με ένα search στο forum υπάρχει και για αυτό λύση... To Hotmail όσο καιρό το χρησιμοποιώ μέσω Outlook δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Έχεις κανα λίνκ που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου για το 2, γιατι μου έβαλες ψύλλους στα αυτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Καλό το δοκίμασα και έγινε 25mb αμέσως. Μπράβο ρε παιδιά! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.