jniki10 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2015 (edited) Παιδιά εαν κάποιος εχει καποιον 775 επεξεργαστη προτιμοτεροι οι Core 2 quad ενδιαφερομαι για αμεση αγορα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 11, 2015 από jniki10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Αύγουστος 11, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 ...φίλε μας, υπάρχουν οι αγγελίες για αυτά τα θέματα (ζήτησης / πώλησης)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 δεν μπορω δεν εχω αρκετες δημοσιευσειςη μητρικη που εχω ειναι αυτη http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-8i945pl-g.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Και επειδη δεν εχεις αρκετες δημοσιευσεις, ειπες να κανεις θεμα, το οποιο αντιτιθεται στους κανονισμους του φορουμ .. Μαλιστα. Εχει διπλανο φορουμ που μπορεις να βαλεις στη ζητηση αυτο που θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 11, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Ωραια συγνωμη το κλεινω το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 11, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Μπορουσες απλα να το θεσεις λιγο πιο "πλαγια " ... Απο που μπορεις να προμηθευτεις ας πουμε (πχ ebay- με τα capital controls δυσκολακι ομως). Ουτε και αυτο ειναι ενδεδειγμενο , απλως θα ηταν λιγοτερο εμφανες. 775 ειχα μεχρι πριν 2 χρονια σα 2ο πισι αλλα το πουλησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 11, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Καλώς εχεις δίκιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 11, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 δεν μπορω δεν εχω αρκετες δημοσιευσειςη μητρικη που εχω ειναι αυτη http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-8i945pl-g.htmlΦίλε η μητρική που δείχνεις φτάνει μέχρι Pentium D 9xx. Ούτε καν core2duo δεν υποστηρίζει (εννοείται ούτε λογος για Quad).Άδικος κόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 12, 2015 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 Αφήνω το θέμα ανοιχτό, ώστε αν θέλετε να συζητήσετε κι άλλο τη συμβατότητα της μητρικής με διάφορους επεξεργαστές, αλλά η οποιαδήποτε νύξη σε αγοραπωλησίες θα οδηγήσει σε άμεσο κλείσιμο. Νομίζω κατέστη σαφές ότι δεν είναι αυτός ο χώρος και ο τρόπος για τέτοιες συναλλαγές. Καλή συνέχεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts