NooDle Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2015 (edited) Είπα να κάνω μια βουτια το κινητο μ σημερα στη πισίνα και να βγαλω υποβρύχια φωτο. Αλλα το κινητο αφου το βουτηξα στους 30-40 πόντους νερό. Εσβησε και δεν ξανα άναψε..Βγήκα απο την πισίνα το στέγνωσα καλα και μολις ανοίγω τα πορτακια τι παρατηρώ?ΦΟΥΛ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ στο τηλέφωνο. Θαμπωσαν οι καμερες. Επαθα πλάκα. Φυσαω απο την μεριά που φορίζει και το κινητό βγάζει υπερβολική ποσότητα νερού απο την μερια της sim/sd card Εντάξει ξενερα απίστευτη μιας και με το Ζ1 μου ποτε δεν είχα θέμα. Με μια πρόχειρη ματία κατάλαβα οτι δεν φταίνε τα πορτάκια. Γιατί οταν το έκλεισα το ενα και φύσηξα, απο το καπάκια της μπαταρίας και καπου στη μέση αριχε να βγάζει αερα/νερο/φούσκες... Μου εφτιαξε την μερα #$%$#%#$ μιας και ολη μας ξέρουμε τι εστί Arvato services ή omnitech. Αντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας τώρα. Προβλέπω να γραφτούν πολλα σε αυτο το θέμα μιας και ο γολγοθάς ξεκινάει απο αύριο που θα το στείλω στην omnitech. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2015 από NooDle Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 IP68 certified !!!! Καλό κουράγιο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Προβλέπω να γραφτούν πολλα σε αυτο το θέμα μιας και ο γολγοθάς ξεκινάει απο αύριο που θα το στείλω στην omnitech. Τους το πας και απ'την στιγμή που λένε ότι είναι αδιάβροχο, σου δίνουν άλλο. sony ericsson w995 έπαιζε μουσική στην λάντζα στο στρατό, ώσπου ένα παλικάρι ανοίγει το παραθυρο και έκανε το κινητό βουτιά στην σαπουνάδα με τα λάδια . Το έλυσα, το άφησα στον ήλιο και δουλεύει μέχρι και σήμερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 9, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 (edited) Τους το πας και απ'την στιγμή που λένε ότι είναι αδιάβροχο, σου δίνουν άλλο. sony ericsson w995 έπαιζε μουσική στην λάντζα στο στρατό, ώσπου ένα παλικάρι ανοίγει το παραθυρο και έκανε το κινητό βουτιά στην σαπουνάδα με τα λάδια . Το έλυσα, το άφησα στον ήλιο και δουλεύει μέχρι και σήμερα! καλα να το ανοιξω δεν θελω γιατι μετά θα έχω χάσει εγγύηση κατα 100% Δεν δινουν τοσο απλά αλλο. εχει τρέξιμο λεμε τωρα πονος... TifoziF1 Κλαμα σε λεωωωω Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2015 από NooDle Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 καλα να το ανοιξω δεν θελω γιατι μετά θα έχω χάσει εγγύηση κατα 100% Δεν δινουν τοσο απλά αλλο. εχει τρέξιμο λεμε τωρα πονος... δεν ξεβίδωσα κάτι, μπαταρία, κάρτες βγάλσιμο φύσιμα με το στόμα και ηλιοθεραπεία Υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Αύγουστος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Κανενα τρεξιμο! Το ιδιο επαθε ο κολητος μου με το ιδιο κινητο αλλα στην θαλασα! Το πηγε στην αντιπροσωπια στην θεσ/νικη, το στειλανε στην αθηνα κ σε μια βδομαδα του δωσαν ολοκαινουργιο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 subscribed Μου αρέσει πολύ το κινητό, οπότε ενδιαφέρομαι για τη συνέχεια.Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις πληζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 βαλτο μεσα σε ρυζι για κανα 2 μερες...μπας κ φυγει η υγρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 10, 2015 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Καλα θαλασσα και του αλλαξαν το κινητο? Βλακες ειναι? Με το που ακουμπησει το αλατι και δεν καθαριστει αμεσως το κινητο χανει την εγγυηση του. Τελος. Τωρα πως ηταν τυχερος ο φιλος που λεει απο Θεσσαλονικη δεν ξερω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 10, 2015 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 (edited) Καλα θαλασσα και του αλλαξαν το κινητο? Βλακες ειναι? Με το που ακουμπησει το αλατι και δεν καθαριστει αμεσως το κινητο χανει την εγγυηση του. Τελος. Τωρα πως ηταν τυχερος ο φιλος που λεει απο Θεσσαλονικη δεν ξερω... μπορεί να τους είπε οτι δεν βούτηξε στην θάλασσα αλλά σε πισίνα, μετά να το έπλυνε κάτω απο την βρύση για να φύγει το αλάτι και να τους το έστειλε. Απλά πράγματα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2015 από diam0ndKinG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 10, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Και γω κατι τετοιο πιστεύω οτι έγινε. Γιατί απαγορευεται να το βάλεις στη θαλασσα! Το ζ1 παντως το εβαζα κανονικα και μετα το ξέπλενα με νερο βρύσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 10, 2015 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Τα πλαινά καπάκια/πορτάκια τα είχες κλειστά πριν βουτήξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Αύγουστος 10, 2015 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Παντος, οταν η αδιαβροχοποιηση δεν υποκειται σε σταθερους παραγοντες, αλλα σε μεταβλητους, οπως καλο κλεισιμο πορτακια, παραθυρακια, στορια κ.α, η σε φθορα αυτων απο χρηση-χρονο ειναι ενα θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 10, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Τα πλαινά καπάκια/πορτάκια τα είχες κλειστά πριν βουτήξεις? 2 φορες τα είχα τσεκάρει οτι ειναι κλειστα και μετα το έβαλα το κινητό και σε θήκη!Παντος, οταν η αδιαβροχοποιηση δεν υποκειται σε σταθερους παραγοντες, αλλα σε μεταβλητους, οπως καλο κλεισιμο πορτακια, παραθυρακια, στορια κ.α, η σε φθορα αυτων απο χρηση-χρονο ειναι ενα θεμα.Χρησημοποιώ τον μαγνητικό φορτιστή. Σπανιώς οταν βιάζομαι ανοίγω το πορτάκι για να το φορτίσω με usb.Το έστειλα omnitech. Πηρα και τηέφωνο και μου ειπαν θα περάσει καποια τεστ το τηλεφωνο και αν οντως μπαζει νερα θα μου δώσουν αλλο. αλλιως θα μου χρεώσουν 18Ε τον έλεγχο σε περιπτωση που δεν φταίει η συσκευή και θα με ενημερώσουν για κόστος επισκευης...Hello τους λεω τι τεστ να περάσει αφου το τηλέφωνο ειναι γεμάτο νερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 11, 2015 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Hello τους λεω τι τεστ να περάσει αφου το τηλέφωνο ειναι γεμάτο νερο..... Να δουν ποσο νερο χωραει τελικα.. εσυ μπορει να μην το γεμισες! Περα απο την πλακα, ΙΡ68 και αρ@#$%@#$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 11, 2015 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 (edited) Λογικά θα στο αλλάξουν, μη σκας.Καλύτερα που δεν το έδωσες Arvato πάντως. Προσωπική εμπειρία με αυτός δεν είχα ποτε (ευτυχώς!), αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 11, 2015 από virus777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 11, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Arvato απαράδεκτη εταιρια ακομα και οταν δουλευα σε μαγαζι κινητης και τα στέλναμε σε αυτους ήταν οτι πιο χάλια υπηρχε.. Οποτε την ξέρω απο πρώτο χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 12, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 Πήρα τηλέφωνο στην Omnitech σήμερα να μάθω αν έφτασε η συσκευή με την κουριερ. Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε πως την παρέλαβαν εχθές και έχει δοθεί ήδη εντολή αντικατάστασης με καινούργια συσκευή. Την ρωτησα αν ειναι ανακατασκευασμένο και με διαβεβαιώσε πως δεν είναι. Αναμονή να έρθει το καινούργιο λοιπόν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 12, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 σορρυ για το 2πλο ποστΞερετε αν θα μου δωσουν σκετη συσκευη ή ειναι με το κουτι παρελκομενα κτπλ? Αν ειναι να τους στείλω το κουτι με τα ακουστικα σφραγγισμενα και φορτιστη και να μου το δώσουν σφραγγισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 12, 2015 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2015 Μόνο συσκευή θα πάρεις σε σκέτο κουτί και χαρτί με το νέο imei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts