TRoboCop Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 Καλησπέρα,1ον Επειδή δεν ξέρω μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την δημιουργία βίντεο πχ. Σαν αυτά που έχει στα παιχνίδια (που είναι σαν καρτούν)2ον Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για μοντάζ και ειδικά εφε κτλπ:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 τα video που βλεπεις εκει ειναι rendariσμενα 3d που απλως σωμενα σαν αρχεια video.τωρα για editing κτλπ, προσωπικα λεω για Abobe Premier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 νομίζω το πρεμιέρ είναι πιο πολύπλοκο από το pinnacle studio... αν και μόνο το τελευταίο έχω χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα... Ζάρρα αν υπερέχει σε κάτι το πρεμιέρ κάνε καμιά περιγραφή μπας και αξίζει να κάνουμε κανα τεστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas νομίζω το πρεμιέρ είναι πιο πολύπλοκο από το pinnacle studio... αν και μόνο το τελευταίο έχω χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα... Ζάρρα αν υπερέχει σε κάτι το πρεμιέρ κάνε καμιά περιγραφή μπας και αξίζει να κάνουμε κανα τεστ... To premier ειναι πιο επαγγελματικο και σαφως καλυτερο αλλα προσωπικα προτειμω το studio 9 που ειναι πιο ευχρηστο.(κανω video εδω και τεσσερα χρονια).Εξαλλου μη νομιζετε οτι θα χρησιμοποιησετε ποτε ολα αυτα τα καλουδια που εχουν τα ακριβα προγαμματα. Για home video αρκει ενα απλο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.