giannis-21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2015 καλησπέρα αγόρια ( και κορίτσια μην φωνάζει η karmen ). Έχω το παλιό κουτάκι της coolermaster haf932. Ο ανεμιστήρας στην οροφή του μας άφησε χρόνους και ψάχνω έναν ανεμιστήρα για πάνω αρχικά και έπειτα σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να τοποθετήσω τρεις ανεμιστήρες 120 αντί για έναν 230 αν αξίζει και ίσως να το κάνω και στο πλαϊνό καπάκι που αντί για έναν 230 που έχει να βάλω τέσσερις 120. Τα φώτα σας παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Μπροστά και πίσω τι έχεις?Ψύξη cpu τι έχεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Ο 230αρης θα σου βγει πιο φτηνος .... μιας και αγοραζεις 1 κομματι και οχι 3 Επισης ειναι πολυ πιο αθορυβος .... ειχε πεσει στα χερια μου ενας bitfenix 230mm , .....με ελαχιστες στροφες (500-600) εβγαζε ΤΡΕΛΟ αερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Αύγουστος 9, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Μπροστά και πίσω τι έχεις? Ψύξη cpu τι έχεις? cpu εχω την εξίσου παλιά thermalright 120 trueblack. μπροστά έχω αυτόν που είχε πάνω έναν 230 και πίσω έναν 140 Ο 230αρης θα σου βγει πιο φτηνος .... μιας και αγοραζεις 1 κομματι και οχι 3 Επισης ειναι πολυ πιο αθορυβος .... ειχε πεσει στα χερια μου ενας bitfenix 230mm , .....με ελαχιστες στροφες (500-600) εβγαζε ΤΡΕΛΟ αερα αυτούς τους βρήκα μόνο στο visionstudio με παραγγελιά..( με τα capital controls δεν νομίζω να έρθουν Ποτε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 αυτούς τους βρήκα μόνο στο visionstudio με παραγγελιά..( με τα capital controls δεν νομίζω να έρθουν Ποτε ) Για εναν ανεμιστηρα δεν χαθηκε ο κοσμος και να παραγγειλεις απο εδω (τον pro παιρνεις ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 https://www.skroutz.gr/s/2294772/BitFenix-Spectre-Pro-LED-230mm.html ειχα παρραγγειλει την προηγουμενη βδομαδα εναν απο pc1.σε τρεις μερες τον ειχα.ειναι αψογος και αθορυβος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 3x120 πάνω μάλλον περισσότερο θόρυβο θα σου δώσουν. Ή θα βάλεις 2x120 ή τον 230 που σου προτείνουν τα παιδιά. Αντίστοιχα ισχύει και για το πλαινό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Αύγουστος 9, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Καλός παίδες. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα παραγγείλω αυτόν που μου είπατε πιο πάνω. Ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Έναν πάρε. Αν μείνεις ευχαριστημένος παίρνεις και 2ον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts