Sakis Ιανουάριος 1, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Παρακατω παραθετω το link με τα settings του oskar wu για TCCD.Με αυτα τα settings εβγαλα 32mb s-pi στα 270 7-3-3-2.5,βεβαια αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα,και ετσι συνεχιζω δοκιμες για το κατα ποσο ειναι rock stable οι μνημες εδω,αλλα αν φανταστητε οτι δεν μπορουσε να βγαλει ουτε 1mb νομιζω ειναι κατι.Επισης σε αυτο το link θα δειτε κιαλους που εχουν τα ιδια προβληματα με TCCD και 2x512,για οσους δεν το εχουν δει λοιπον γιατι ειμαι συγουρος οτι οι περισοτεροι το εχουν δει.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43534&highlight=TCCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Το σκορ μην το παρετε υποψιν ειναι κακο αλλα ειναι την ωρα που σερφαρω και ειναι ανοικτα firewale-antivirus κ.τ.λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εμενα παλι τα pqi σε Κ7 πλατφορμα φαινεται να τα ζητανε τα 3V! Για να τρεξουν σε 200@2-2-2-11 (που δινει η pqi) τα 3V δυστυχως ειναι μονοδρομος.... βεβαια τα δικα μου ειναι τα μαυρα (DBU) και οχι τα DPU που εχει ο esdee στα χερια του, αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο! Ααα και να μην ξεχασω να αναφερω οτι τα χτυπαει ενας zalman 9αρης σε silent mode! Ελπιζω οτι φταιει το nf7 και οχι τα pqi.... Βαγγελη μολις μπορεσω θα περασω φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 καλα πας...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Saki, πήγαινε βάλε 2Τ και παίξε λίγο με τα timings, να χτυπήσεις καμμιά "τρακοσάρα" 1:1 δεν νομίζω να σε χαλάσει! το 1Τ με μεγάλη συχνότητα, με "καλά" timings, με 1gb ram, και prime stable είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη υπόθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Billy τωρα θα το πιστεψεις αμα σου πω οτι ουτε το 2Τ βοηθαει;Παιδες ... Blend Prime δεν βγαζω με τιποτα.Δοκιμασα και ULTREX που λενε.Το πολυ μεχρι δεκα λεπτα βγαζει λαθος, αναλογα τις ρυθμεις που κανω,και αν φτασει στα δεκα απλα παγωνει το συστημα χωρις να χτυπαει το prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 τι εννοείς δεν σου βγάζει prime? δλδ από ποια συχνότητα και άνω? πάντως παράξενο που δεν βοήθησε το 2Τ... και με μια μνήμη τα ίδια? με το Gigabyte αν θυμάμαι καλά είχες prime stable στα 10*250 1Τ? ΚΑΙ χωρίς ρεύματα?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Με μια μνημη δεν δοκιμασα,Για το gigabyte καλα θυμασε αλλα ετσι και αλλιως εχω βαλει και 8 multi για να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η cpu,δοκιμασα απο τα 263 εως 280 με 4αρια και 3αρια,2Τ και 1Τ απο 2.7 εως και 3.1v,και φυσικα παρα πολλα απο τα τα τweaking που δινει το DFI.Εχω λιγα πραγματα να δοκιμασω ακομα και αν δεν εχω καλα αποτελεσματα θα τα παω ολα μια απο την αρχη και βλεπουμε. Α και κατι αλλο μπορει με καποιες ρυθμισεις να βγαζω μεμτεστ στα 20λεπτα αλλα 32Μb pi να χτυπαει απο το πρωτο loop,και αν αλλαξω ρυθμισεις να βγαζει 32mb pi αλλα μεμτεστ να βγαζει πολλα λαθη απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 έχεις δει άλλον με dfi "από 263-280" και να είναι prime stable με 1gb ram? αλλά λες και 32Μ και memtest! μήπως δεν του αρέσει η μνήμη? μήπως δεν του αρέσει το 1giga? δεν ξέρω...ας βοηθήσει κάποιος που να έχει τη dfi ρε παιδιά! δεν είστε και λίγοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 4, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 περιμενε billy εχω νεα,περιμενε να δοκιμασω κατι πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 5, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 kbilly Και οι υπολοιποι που παρακολουθειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Μπράβο ρε Saki! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ... και από τα καλύτερα που έχω δει με 1024ram 1T και να βγάζουν prime! τι άλλαξες? volts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 11, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 billy ευχαριστω για τα καλα λογια ρε συ,μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος αν και με χαλαει λιγο το 4σαρι αλλα τι να κανουμε;κριμα που ειμαι μοναχος εδω πανω και δεν μπορω να τις δοκιμασω σε 939. Βασικα επαιξα πολυ με το tweaking της DFI αλλα και με την ψυξη του επεξεργαστη,πιθανως ο memory controler δεν ειναι για πολλα-πολλα και η καλυτερη ψυξη τον ανακουφησε λιγο, ισως σε 939 να πανε καλυτερα η με εναν 3400+ με τελευταιο stepping. Δυστηχως δεν ειχα πολυ χρονο τελευταια και δεν μπορεσα να κανω πολλες δοκιμες και αυτες που εκανα δυστιχως ηταν μεταμεσονυχτιες οποτε δεν υπηρχε πολυ ορεξη. Και ενα μικρο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 11, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Πολύ καλά πήγαν, σε ποιά slot τις έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 11, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Πολύ καλά πήγαν, σε ποιά slot τις έχεις; 1&3 με 2.9v στα αλλα παιζουν λιγοτερο,ακομα δεν εχω δοικιμασει με ενα dimm.Παντως ακομα δεν εχω καταφερει πολλα με πιο χαλαρα timings η με 2T, δεν ξερω τι γινεται.Αλλα αυτο που σιγουρα εμαθα ειναι οτι το ψαξιμο στις μνημες ειναι οτι πιο επιπονο,αν δεν σου κατσουν με την μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 12, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 μπραβο παιχταρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 12, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Sakis 1&3 με 2.9v στα αλλα παιζουν λιγοτερο,ακομα δεν εχω δοικιμασει με ενα dimm.Παντως ακομα δεν εχω καταφερει πολλα με πιο χαλαρα timings η με 2T, δεν ξερω τι γινεται.Αλλα αυτο που σιγουρα εμαθα ειναι οτι το ψαξιμο στις μνημες ειναι οτι πιο επιπονο,αν δεν σου κατσουν με την μια. 1&3?!?!?Στο 1&2 παιζουν πολυ καλητερα σε μενα οι -d5,εισαι σιγουρος οτι εισαι καλητερα εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 12, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 @Zarras Ευχαριστω πολυ,νομιζω αρχιζει να βγαινει η διαισθηση που ειχα.@Samael ποσο συγουρος να ειναι κανεις με τετοια πραγματα;παντως και οπου εχω διαβασει οι περισωτεροι παιζουν στο 1&3 τουλαχιστον για TCCD και DFI,αλλα παντως θα ξανακανω μια δοκιμη για να πιστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιανουάριος 12, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 TCCD που ακουνε στο καψιμο;μου φενεται οτι τα απανωτα prime εχουν βοηθησει πολυ η μηπως συμβαινει τιποτα αλλο και μου ξεφευγει;και το δευτερο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι και χωρις τον 8αρι με 2.9v δεν ειναι ουτε καν χλιαρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.