Jump to content

Mushkin pc3200 V2

Sakis

Recommended Posts

Ευχαριστω παιδια.

DJD και εγω για TCCD τις πηρα απο γερμανικο ebay μερια.

Ο τυπος που τις εδινε ελεγε μονο οτι ειναι ρev.2 οποτε λεω μαλον bh-6 αλλα παρακατω με μικρα γραματα εγραφε οτι η φωτογραφια(η οποια πρεπει να ηταν απο ιντερνετ κατεβασμενη) απεικονιζει την πραγματικοτητα και σε αυτη διακρινοταν καλα το V2,οποτε λεω TCCD,ετσι κι αλλιως η τιμη για αμεση πωληση μου φανηκε καλη(180 ευρω) και ειχε 100% θετικα,και αποφασισα να το διακινδινεψω,ελπιζω να πανε καλα γιατι βαρεθηκα να ψαχνω μνημες.

Αρχική απάντηση από Zarras

δε θελω να σε απογοητευσω αλλα τις ειχα αγορασει πριν κανα τριμηνο...

τις κρατησα 22 ωρες.....

μετα πουληθηκαν....

μη με ρωτησεις γιατι....

θα δεις...

LOL Μαλλον σε πιανω,Αν κρινω απο την πρωτη δοκιμη.

Αρχική απάντηση από Zarras

δωστες...

Βρε Zarras κατσε, λιγο να παιξω πρωτα μαζι τους ουτε clear cmos δεν εκανα ακομα,ετσι και αλλιως απο τον καινουργιο χρονο οτι γινει.Παντως αν εχεις καποιο tipp ευχαριστως να ακουσω.

Παιδια οι πρωτες δοκιμες ηταν βιαστικες με 2.8v 280χ9 με τις μνημες στα 183 δηλ.252mhz με 7-3-3-2.5 χτυπησε το spi.

Επισης στα 210 με 2.8v και 2-2-2-5 εκανε το ιδιο.Συνεχιζω με clear cmos.

Αρχική απάντηση από esdee

δοκιμασε και λιγοτερα volt , τα PQI turbo που δοκιμαζω αυτον τον καιρο αρχιζουν τα λαθη στο memtest μετα τα 2.7V

ηταν το επομενο βημα,μπορεις να μου πεις μετα απο ποση ωρα αρχιζουν τα λαθη στο memtest;

Αρχική απάντηση από Sakis [Σήμερα, στις 18:02]

ηταν το επομενο βημα,μπορεις να μου πεις μετα απο ποση ωρα αρχιζουν τα λαθη στο memtest;

μεσα στις πρωτες 10 λουπες memtest86+ 1.3 τεστ 5.

αυτη τη στιγμη τα εχω ξαναπεταξει επανω για δοκιμες...

post-1377-1416071477,1518_thumb.jpg

esdee Ευχαριστω.

Νομιζω μπερδευτηκα λιγο,μου φενονται περιεργα τα αποτελεσματα μεχρι τωρα.

Λοιπον εχουμε και λεμε μετα απο αλλαγη απο τις θεσεις 1&2 στις 1&3 στα 265 με 8-3-3-2.5

και 2.9v εβγαλε ανετα 10 pass στο τεστ 5 του memtest,το ξερω ειναι λιγα τα pass αλλα νομιζω αρκετα για να δειτε την συμπεριφορα.

Επομενο βημα στα 275 με ακριβως τα ιδια settings αποτελεσμα περιπου 500 λαθη σε καθε pass.

Ειπα να δωσω λιγο ρευμα μπας και...

το περιεργο; φενεται να ακουνε και να λιγοστευουν τα λαθη σε καθε περασμα.

Εδωσα μεχρι και 3.1 και τα λαθη; περιπου 20 σε καθε περασμα,λιγο ακομα με 3.2v και επεσαν περιπου στα 5 λαθη σε καθε περασμα.

Μπηκα λιγο win.να τρεξω super pi αλλα που και που μπορουσε να το βγαλει,ειδικα με real

priority με τιποτα.

Ετσι αποφασισα να κανω το TRCD απο 3 σε 4 και εκει εβγαζε ανετα και spi και οτι δοκιμασα,και ετσι δοικιμασα και μεχρι 280 που ειναι και ο στοχοσ μου,πηγα λοιπον να δω σε memtest τι κανει και αποτελεσμα ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθη απο το πρωτο περασμα,μα πως γινεται αυτο;

ειπα να δωσω λιγο ρευμα ακομα 3.3 με το ITE Smart Guardian να λεει 3.12 δεν νομιζω να μπορει το ενερμαχ να δωσει κατι παραπανω ετσι αμονταριστο,δοκιμαζω σε memtest το ιδιο

χιλιαδες λαθη απο το τελος του πρωτου pass.

Κατεβαινω στα 275 και κανω ξανα το TRCD 3 και περασε 10 pass χωρις λαθη,ξαμπαινω σε win.για spi αλλα τζιφος παλι το εβγαζε που και που .

Ακουω τις γνωμες σας παιδια,δεν την βρισκετε παραξενη συμπεριφορα;

@Zarras αυτο ενοουσες με το θα δεις; η ειχες αλλα προβληματα;

Oι δικες μου ηταν ψιλοδραμα μαλλον....lol

παντως τα 4αρια φαινεται να τα θελουν μετα τα 245MHz με 2.5 3 3 επαιζαν κανονικα σε memtest, αλλα σε win κρεμαγε και εμενα στο pi, με το που εβαλα 4αρια επαιξαν κανονικα, και οντως δεν θελουνε ρευμα, αν και με αυτες που εχω τωρα στα 260Mhz ειμαι με 2.5 4 4 7 και 2.7v, ενω για να παιξουν win με 2,5 3 3 7 θελουν απο 2.7, 3.1v!!!

Δε ξερω προσωπικα με ειχαν απογοητευσει γιαυτο και τις εδωσα, αν και για να μιλησω πιο λογικα, μεσα σε 1 μερα που τις κρατησα δε θα μπορουσα να βγαλω ασφαλες συμπερασμα για την συμπεριφορα τους...

ωραια τα αποτελεσματα sakis!! αλλα ξερεις οτι 3.1V+TCCD = H E A T!!!

βαλε κανενα ανεμιστηρι να τις φυσαει και μπορει να ανεβεις και αλλο

ο fragma του οποιου ειναι και οι μνημες (PQI Turbo και εχει και το ιδιο board με εσενα) που εχω αυτον τον καιρο μου μιλησε και αυτος για 3.1V (παρολο που το θεωρουσα overkill) και εκει καταφερε να φτασει 270 (αν δεν κανω λαθος...) με 2.7 που δινω εγω εφτασα 277 και σε dual channel. μολις μου ερθει το PSU θα δοκιμασω να πεταξω και το booster επανω (fragma μην διαβαζεις ... :p)

@zarras Ευχαριστω,καπως ετσι νιωθω και εγω αλλα η διαισθηση μου μου λεει να τις κρατησω λιγο ακομα.

@esdee sorry ξεχασα πιο πανω να το αναφερω εχω ηδη ενα 8αρι να τις βαραει και πραγματικα

μου φενονται κρυες αλλα δεν μπορω να πω οτι βοηθησε ιδιαιτερα.

Παντως και αυτο που αναφερεις για τις pqi παλι μου φενεται παραξενο ειναι μεγαλη η διαφορα

και δεν ξερω τι την κανει η πλατφορμα η το board;:cry:

δοκιμασε ενα ενα τα dimm να δεις τι κανει το καθενα! λογικα τα 2 dimm σε single channel πανε χειροτερα απο 2 dimm σε Dual channel.

Επισης χαμηλωσε και τα Volt! δεν ειναι παντα καλυτερα τα high volt!

παραδειγμα σε κατι ocz 3200 el plat rev1.1 εδινα 2.85 (max του MSI) και απο σποντα ανακαλυψα οτι θα μπορουσα να εχω +8Mhz αν ετρεχα στα 2.6V

το 8αρι ειναι αρκετο ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.