fits79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2015 Γιατι ενω εχω δοκιμασει να στειλω διαφορα αρχεια με μειλ(hotmail, gmail, yahoo κ.τ.λ.) δεν τα στελνει και μου ερχεται πισω ενα μειλ αποτυχιας στο mozilla thunderbird 38.1.0. Ακοκα και απο το site που δοκιμασα να στειλω απο τον καθε mail provider παλι μου ερχοτανε μειλ αποτυχιας. Και το θεμα ειναθ οτι ποτε δεν ξεπερναγα το οριο αρχειο του καθε mail provider αφου τα αρχεια που δοκιμαζα να στειλω ηταν κυριως φωτος το πολυ μεχρι 2mb η καθε μια. Για ποιο λογο λοιπον συμβαινει αυτο ρε παιδια και υπαρχει τροπος να λυθει αυτο το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Τι αρχείο προσπαθείς να στείλεις; Μήπως είναι κανένα exe?Δοκίμασες να το κάνεις ένα rar/zip και να το στείλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) Ναι δοκίμασα δεν ήταν αυτό η λύση. Βρήκα τη λύση. Μπορεί να κλειδωθεί το τοπικ. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Ε πες μας την κιολας αν δε σου κάνει κόπο μπας και έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα και βοηθηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Επρεπε να αλλαχτουν τα νουμερα pop3 & smtp στο προγραμμα mozilla thunderbird γιατι αυτα που ειχε βαλει απο μονο του το προγραμμα οταν ειχα βαλει αρχικα τους λογαριασμους μειλ για καποιο λογο δεν δουλευαν. Βρηκα τα νεοτερα στο google τα αλλαξα και ολα οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts