fits79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2015 (edited) Στο desktop μου με windows 7 sp1 greek ultimate ενω σε οποιονδηποτε φακελο πηγαινα φορτωνε αμεσα το περιεχομενο του ειτε ο δισκος ηταν δικτυακος, ειτε εξωτερικος, ειτε εσωτερικος ξαφνικα μου φορτωνει τα παντα αλλα με καποια δευτερολεπτα καθυστερηση. Και το περιεργο της ολης υποθεσης ειναι οτι το desktop δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου παρα μονο για κατι εγγραφες dvd/cd και για να ακουω μουσικη κατα τ' αλλα δεν κανω κατι αλλο. Ενω λοιπον μια μερα δουλευε κανονικα δηλαδη εμφανιζε ολα τα περιεχομενα οποιουδηποτε δισκου αμεσα πλεον το κανει με μια μικρη καθυστερηση. Εχω τσεκαρει το συστημα και με malware antibytes αλλα και με microsoft security essentials και δεν μου εχουν βρει οτι εχει προσβληθει με καποιον ιο ή malware. Εχετε να μου προτεινετε κατι? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 7, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Κατέβασε και εγκατέστησε και το Start Emsisoft Emergency Kit. Τρέξτο για malware. Τι έχεις ssd ή hdd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 7, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 (edited) hdd εχω στο desktop και δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το Malwarebytes Anti-Malware δεν ειναι καλο προγραμμα για να τσεκαρει για ιους? Και γιατι πιστευεις οτι ειναι ιος? Εγω απ' οτι εχω διαβασει ειναι απο τα καλυτερα anti-malware προγραμματα και σε οσους υπολογιστες το εχω δοκιμασει που ειχαν οντως ιους τους καθαρισε. Δεν πιστευω οτι ειναι ιος το προβλημα αλλα κατι αλλο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 7, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Δεν είπα ότι το malwarebytes δεν είναι καλό. Αλλά δεν τα μπορεί να τα βρει και όλα. Αν νομίζεις ότι μόνο με το Malwarebytes είσαι καλά τότε κάνεις λάθος. Πάει αυτό. Από τη στιγμή που έχεις hdd τον τσεκάρεις για bad sectors. Είναι ο 1ος ύποπτος. Για αρχή κάνε ένα check disk. Στη συνέχεια μπορείς να το εξετάσεις τον δίσκο με το hdd regenerator που θα το βρεις στο hirens bcd 10.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 7, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 (edited) Δεν εχει bad sectors φιλε μου μολις το τσεκαρα.Μιλας για τον βασικο δισκο που εχω τα win7 64bit sp1 greek ultimate ετσι? Και η δωρεαν εκδοχη του "Start Emsisoft Emergency Kit" θα κανει δουλεια αν βρει κατι ή θα πρεπει να το αγορασω για να καθαρισει οτι βρει, αν βρει κατι. Edit: Μολις εκανα scan(Quick & malware) με το προγραμμα που μου προτεινες και κλασικα δεν βρηκε τιποτα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 7, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 7, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 (edited) Την free έκδοση θα κατεβάσεις. Τους δίσκους τους τσεκάρω πάντα με το πρόγραμμα που σου είπα για να είμαι σίγουρος. Εαν έχεις και άλλους δίσκους και κάποιος είναι προβληματικός μπορεί να σου δημιουργεί θέμα. Αποσύνδεσέ τους και να έχεις στο ρεύμα μόνο αυτόν με τα win. Αν έχεις τα ίδια τότε το πρόβλημα δεν είναι στους άλλους δίσκους. Επίσης άλλαξε και καλώδιο sata. Πολλές φορές προβληματικά καλώδια δημιουργούν κολλήματα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 7, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 7, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Σοβαρα τωρα παιζει αυτο το προβλημα να ειναι απο καλωδια που μεχρι προτεινως δουλευανε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Φυσικά και παίζει. Ένα καλώδιο μπορεί να λειτουργεί κανονικά και κάποια στιγμή πάπαλα. Ήρθε η ώρα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Ετσι ανεφ λογου και αιτιας? Ετσι στα ξαφνικα(Με μια ματια(Πλακιτσα απο το τραγουδι)) Μου φαινετε πολυ περιεργο. Θα παω την δευτερα να αγορασω 2-3 sata καλωδια και να τα αλλαξω αν και δεν νομιζω να φταιει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Η μητρική σου στο κουτί της δεν έχει καλώδια?Ένα αγόρασε. Δεν χρειάζονται πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2015 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) Οταν τα ανοιγεις τα παραθυρα βλεπεις εκεινη την πρασινη μπαρα επανω να φορτωνει καπως αργα ωσπου να ολοκληρωθει; Προτεινω ccleaner για να καθαρισεις και τα thumbnails απο τα windows. Μηπως και ειναι ο υπαιτιος. Μου'χει συμβει αυτο το κλασικο προβλημα , σε αρκετα παλιοτερο pc και σε ενα λαπτοπ. Ολα φορτωναν με ενα lag ενοχλητικο. Οχι οτι ελυσε πολλα ο καθαρισμος thumbnails (φορματ ειχα κανει για να "Σωθω" ) , απλως μετριασε το προβλημα. Εαν ειναι καθαρα softwarικο θεμα. Αν ειναι θεμα δισκου , θα το καταλαβεις και παλι με φορματ, γιατι θα στο κανει και απο την αρχη , απο την εγκατασταση των Windows (θα δεις ασυνηθιστους χρονους φορτωσης). Δες και εδω Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Θα προτημουσα να μην κανω φορματ για αυτο το προβλημα φιλε μου. Αν υπαρχει καποια αλλη λυση που μπορω να αποφυγω το φορματ και το στησιμο απο την αρχη του υπολογιστη θα προτημουσα να κανω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2015 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Σου εστειλα λινκ για να τσεκαρεις. Το φορματ ειναι εσχατη λυση, ουτε εγω το προτιμω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Αν δεν έχεις εγκατεστημένο sql server τρέξε το combofix. Το βάζεις στην επιφάνεια εργασίας και το τρέχεις από εκεί. Δεν θέλει εγκατάσταση. Είναι portable. Σκανάρει και αυτό για malware. Τα άλλα που σου είπα παραπάνω τα έκανες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Μα ρε φιλε ειπαμε δεν ειναι malware.Το εχω τσεκαρει ηδη με 2 προγραμματα και οχι της πλακας προγραμματα. Το ενα που εσυ μου προτεινες και το αλλο το malware antibytes. Δεν ειναι malware λοιπον κατι αλλο πρεπει να φταιει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2015 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Αυτο που σου προτεινα το εκανες; Ειναι ενα προβλημα υπαρκτο στα Windows 7. Μη το παραβλεπεις. Αν το εκανες δε ξερω για ποιο αλλο λογο να καθυστερουν (περα απο την περιπτωση ο δισκος να τα φτυνει σιγα σιγα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 8, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Ποιο?Να αλλαξω καλωδια sata?Οχι γιατι δεν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια για να παρω θα παω τη δευτερα να αγορασω νεα sata καλωδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2015 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 5-6 post πιο πανω http://www.thelab.gr/topic/145807-ξαφνικά-σε-οτιδήποτε-φορτώνει-έχει-καθυστέρησ/?p=2187358 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiliszag2 Αύγουστος 10, 2015 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Δοκιμασε μια το hdd sentinel να δουμε τι λεει. Πιστευω ο δισκος σου α εχει παιξει. Παρε backup asap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Αύγουστος 13, 2015 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 γιατι δεν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια για να παρω θα παω τη δευτερα να αγορασω νεα sata καλωδια.Πέμπτη πήγε... [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts