pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) Το ότι μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα ένας driver δεν σημαίνει ότι θα σου βγάλει και ο άλλος. Το καλύτερο είναι αυτό σου είπα. Κράτα ένα Image των win και κάνε δοκιμές. Αυτό έκανα και εγώ. Edit: Πάω για ύπνο. Με κούρασαν τα άτιμα τα 10 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 8, 2015 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 έχω κλείσει τη διεργασία απλά από το τασκ μανατζερ . εδώ και μια ώρα δεν έβγαλε πρόβλημα . τα τραγούδια του itunes που βρίσκονται στο δίσκο το πρόγραμμα τα διαβάζει μια χαρά . οι δίσκοι φαίνονται μια χαρά. το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να αντιγράψω αρχεία . βαριέμαι. είναι που έκανα φορμάτ πριν 5 μέρες . αλλιώς θα το απεγκαταστούσα. . ίσως την άλλη εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 8, 2015 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 δοκίμασα το αdvanced warfare . 2560 χ 1440 . 3550 z77 .κανονικά μου έπαιζε γύρω στα 50/100 ο επεξεργαστής . textures max και vsync on . αυτές τις δύο μέρες με τα 10 μου χτυπούσε 97/100 . σήμερα που έκλεισα την διεργασία μου έπεσε πάλι στα 55/100 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 13, 2015 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2015 Βάλε τον IRST που γράφει ο tommy στο post #22. Μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 14, 2015 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 (edited) Φοβάμαι εαν κάνω απεγκατάσταση ότι δεν θα μπουτάρει το πισι . Λέω να το αφήσω λίγο καιρό και μετά θα δοκιμάσω . Δεν ξέρω τι να δοκιμάσω όμως . Πρώτα απεγκατάσταση του παλιου; Και μετά τον καινούργιο; Ή εγκατάσταση απευθείας αυτού που λέτε ; Στην πρώτη ίσως δεν μπουτάρει το πίσι .στην δεύτερη ίσως δεν φορτώσει τον οδηγό τον τελευταίο . Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 14, 2015 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2015 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλά για να σου φύγει ο φόβος, κράτα ένα image του δίσκου πρώτα για να το περάσεις αν πάει κάτι στραβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts