Jump to content

νουμπάδικη ερώτηση αλλά αναγκαία . μου τρώει 30/100 cpu usage.

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εχεις βαλει παλιο driver μηπως; Βρηκα αυτο στο σαιτ της ιντελ (μηπως εβαλες το driver που δινει η μητρικη σου και ειναι τιποτα outdated? ) 

@pasjohn,  ειναι safe αυτος ο driver ? 

12.8.0.1016  ειναι ο driver που βρισκω για τη μητρικη απο της asus το site . 

14.5.0.1081 δινει εμενα ας πουμε που  ειναι updated ιδια ημερομηνια με της intel το site και δινουν τον ιδιο driver. 

Στης asus εχει και οδηγους για 8.1. Για τα 7 εχει τον 11.1.0.1006

Δε ξερω αν παιζει ρολο ολο αυτο

πριν σου έκανα πλάκα . πήγα να βάλω emoticon αλλά ο edge έβγαλε σφάλμα . 

asus sabertooth z77 revision 1.0 . όλοι οι οδηγοί είναι για windows 7 . 

Και εγώ που έβαλα τα 10άρια τον ίδιο driver κράτησε. Πιθανόν να έχεις παλιό driver και στα win 10 να μην μπορεί να κάτσει σωστά. Δοκίμασε να βαλεις είτε τον 13.2.4.100 αυτόν που λεει ο tommy. Αν βάλεις τον 1ο επέλεξε είτε από win 7 είτε από win 8.1. 

Είναι καινούργιο το λειτουργικό και θα δούμε πολλές ασυμβατότητες. Πρέπει να κάνεις δοκιμές.

Edit: Δοκίμασε πρώτα τον driver που λέει ο tommy τον 12.8.0.1016 των win 8.1. Τον κατεβάζεις και από το σαιτ της μητρικής σου.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Η μπορεις να μη βαλεις και καθολου. Εγω που εβαλα στα Win 7 , διαφορα δεν ειδα, μονο προβληματα αμεσως μετα την εγκατασταση του (κατι περιεργα κολληματα στην εκκινηση ειχα). Ειναι πως θα "κατσει" κιολας μαλλον... Εσενα κλαταρε πριν την ωρα του :p Παντως εχε το νου σου στον defender που και που. Ειναι υπουλος. Στο λεω για περιπτωση που μελλοντικα σου συμβει κατι παρομοιο (εγω καταλαβα οτι ειχε υπερβει το 30% ο cpu επειδη ακουσα τον ανεμιστηρα - φαντασου ... ) 

εαν απεγκαταστήσω τον παλιό θα δουλεύει το πι σι ?

θα σας απαντούσα νωρίτερα αλλά κάτι άλλαξε στον internet explorer . έγραφα ελληνικά και μου έβγαζε μμμ++++ αντί για γράμματα .

έκανα restore defaults και επανεκκίνηση .

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος

εαν απεγκαταστήσω τον παλιό θα δουλεύει το πι σι ?

θα σας απαντούσα νωρίτερα αλλά κάτι άλλαξε στον internet explorer . έγραφα ελληνικά και μου έβγαζε μμμ++++ αντί για γράμματα .

έκανα restore defaults και επανεκκίνηση .

Στον φορητό που έκανα uninstall τον irst τώρα δεν μπορεί να ξεκινήσει τα win και κάνω επαναφορά. Δυστυχώς θα δούμε πολλά προβλήματα με τα 10. 

Προτείνω να κάτσεις όπως είσαι και αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιον driver χωρίς πρόβλημα να απαντήσει.

Αυτό που τρέχει σε εμένα και είναι 30 / 100 τι ειναι software ή ο οδηγός ;

Εννοώ η διεργασία τι έχει αίτιο ;

Το software ή τον οδηγό ;;

Είναι service του IRST και τρέχει στο background, όχι μόνο σε σένα φυσικά.

ΥΓ: όταν λέω software εννοώ αυτό το πρόγραμμα που δεν σου ανοίγει και το οποίο λέγετι κονσόλα. 

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Ναι κατάλαβα. Πες το μου πιο ειδικά . Από που προέρχεται ; Από τον οδηγό ; Ή από την υπηρεσία ;

Γιατί στο σύστημα δεν εμφανίζεται καθόλου ο irst . Ίσως δεν τον φόρτωσαν καθόλου τα 10 .

Άμα κλείνω την διεργασία θα βγάλει μπλε οθόνη ;

Από τη στιγμή που τρέχει η υπηρεσία ο driver έχει εγκατασταθεί.

Όταν κατεβάζεις τον IRST και τον κάνεις install εγκαθιστά την υπηρεσία και το προγραμματάκι.

Είναι πιθανόν αν κλείσεις την υπηρεσία να έχεις πρόβλημα. Σου είπα είναι νέα win και δεν μπορώ να ξέρω την συμπεριφορά τους.

Ο οδηγός υπάρχει. Αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε και η υπηρεσία.

Δοκίμασε  τον driver που γράφει πάνω ο tommy τον 12.8.0 αφού κάνεις πρώτα ένα image των win σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να επιστρέψεις στα win 7.

Μου αρέσουν τα δέκα . Πιο γρήγορα . Πιο όμορφα . Βελτιώσεις για χρήση με δυό οθόνες . Τα παιχνίδια μου παίζουν . Μπορεί να γυρίσω εαν δεν φτιάχνεται το πρόβλημα .

Ξέρεις εαν υπάρχουν ενημερώσεις ;; Ή είναι υπηρεσία με αντίτιμο;;

Στην κάρτα πως δεν μου έβγαλε μπλε οθόνη ενώ έκανα εγκατάσταση τρεις φορές του οδηγούς της κάρτας ;; Μέσω του καταλυστ .

Λες εαν κάνω εγκατάσταση να μου βγάλει μπλε οθόνη ;

Εννοώ τους καινούργιους καπάκι μέχρι να μου βρει των 10 .