kreach Ιούλιος 26, 2012 #283 Ιούλιος 26, 2012 Καλως ήθρες Κώστα (Κωστή φωνάζουμε τον DJD - είναι θέμα copyright ) Υπάρχει πληθώρα θεμάτων στο Λαμπ, από συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων στο ΠΟΘ (Πείτε Ότι Θέλετε thread), από Ειδήσεις, Review , παρουσιάσεις μελών του Λαμπ... Απόλα έχει ο μπαξές Ειδικά κάτι admins γατόφιλους (Inside joke... θα καταλάβεις άμα αρχίσεις να αφιερώνεις χρόνο στο Λαμπ) Kαλή συνέχεια
kostas_gs Ιούλιος 26, 2012 #284 Ιούλιος 26, 2012 ^^Ωρε πες με και Κιτσο αν θες! Δε με νοιαζει!!Σας ευχαριστω ολους!Sent from my iPhone using Tapatalk
SOTIROUBAS Αύγουστος 10, 2012 #285 Αύγουστος 10, 2012 ευτυχως που το ονομα μου δεν ειναι ''Γιαννακης''.:hang3:
SOTIROUBAS Αύγουστος 10, 2012 #290 Αύγουστος 10, 2012 Καλισπερα σ ολους, ειμαι καινουργιο μελος, ευχαριστω που με δεχτηκατε. Λετε ο ''Γιαννακης'' να ξαναχτυπησει???
SOTIROUBAS Αύγουστος 10, 2012 #292 Αύγουστος 10, 2012 Noobakla κατσε φρονιμα να γινεις ''νοικοκυρης''.:crazy_pilot:
SOTIROUBAS Αύγουστος 10, 2012 #294 Αύγουστος 10, 2012 Ωραια παρομοιωση μ '' εστειλες '' φιλος.Ακου σωτηρης ρουβας, σιγα να μην ειναι κ κουβας. Τελος παντων σ συγχωρω lol.
theog Αύγουστος 26, 2012 #297 Αύγουστος 26, 2012 Σας ευχαριστω για την δεκτικοτητα μου στην παρεα σας σαν νεος.
enialis Σεπτέμβριος 24, 2012 #298 Σεπτέμβριος 24, 2012 Καλησπέρα στην παρέα σας,Kαι εγώ λοιπόν είμαι νέος στο φόρουμ και ελπίζω να μου δώσουν ορισμένοι τα φώτα τους και εγω τα δικά μου.Θέλω να ανοίξω ένα θέμα για OC του Q9550 με 4 dims X 2gb φορεμένα στην asus maximus extreme (Σας γυρνάω χρόνια πίσω ε? ) Μην νομίζετε πως δεν έψαξα, απλά ότι βρήκα για την mb και τον επεξεργαστή μου,δεν βοήθησε είτε γιατί ήταν ddr2 οι μνήμες που δοκιμάζονταν,είτε επειδή οι μνήμες ήταν εώς 4 gb σε 2 dim, είτε επειδή ήταν χρονισμένες μέχρι τα 1333 MHz.Πως ανοίγω λοιπόν μια θεματική ενότητα? Τα υπόλοιπα νομίζω θα συζητηθούν εκεί...Ευχαριστω..
Makam Σεπτέμβριος 25, 2012 #299 Σεπτέμβριος 25, 2012 Καλησπέρα στην παρέα σας,Kαι εγώ λοιπόν είμαι νέος στο φόρουμ και ελπίζω να μου δώσουν ορισμένοι τα φώτα τους και εγω τα δικά μου.Θέλω να ανοίξω ένα θέμα για OC του Q9550 με 4 dims X 2gb φορεμένα στην asus maximus extreme (Σας γυρνάω χρόνια πίσω ε? ) Μην νομίζετε πως δεν έψαξα, απλά ότι βρήκα για την mb και τον επεξεργαστή μου,δεν βοήθησε είτε γιατί ήταν ddr2 οι μνήμες που δοκιμάζονταν,είτε επειδή οι μνήμες ήταν εώς 4 gb σε 2 dim, είτε επειδή ήταν χρονισμένες μέχρι τα 1333 MHz.Πως ανοίγω λοιπόν μια θεματική ενότητα? Τα υπόλοιπα νομίζω θα συζητηθούν εκεί...Ευχαριστω..FORUMS->Μητρικές για Intel Επεξεργαστές->Νέο θέμα (πάνω δεξιά)
enialis Σεπτέμβριος 26, 2012 #300 Σεπτέμβριος 26, 2012 FORUMS->Μητρικές για Intel Επεξεργαστές->Νέο θέμα (πάνω δεξιά)Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Μόλις ξαναστήσω το pc μου( κάηκε ο 1ssd και χαλασε το raid ) θα κάνω την ανάρτηση που θέλω.
Recommended Posts