inferno_f1 Μάϊος 4, 2009 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 οταν κατι παραξενο με πιανει δεν ειν'τυχαιο που συνανταω τον αδιαφορο τον "γιαννη" καλως ηρθα.............lol:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos53 Μάϊος 4, 2009 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Η αληθεια ειναι οτι επειδη γραφω αρκετα χρονια σε διαφορα forum παντα το πρωτο post "τουλαχιστον" ειναι το καλωσορισμα διοτι ετσι "πρεπει" κιολα. Εψαξα εψαξα ισως οχι και τοσο ωστε να βρω την περιπτωση Γιαννακη Καλησπερα λοιπον και απο εμενα εστω και τωρα (η διαθεση μετραει) υγ ααα και μην ξεχασω τερμα το Γιαννακης απο εδω και περα Τασος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotaGami Ιούνιος 18, 2009 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 εψαξα κι εγω tasos53 μες τα forum για να βρω posts απο γιαννακη αλλα δε βρισκω xD Τα σβησαν οι admins? xD Δε ξερω Τ_Τ Oχι τπτ αλλο, για να χαμε και live παραδειγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 18, 2009 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 (edited) o γιαννάκης δεν είναι πραγματικό πρόσωπο, οποιαδήποτε ομοιότητα αποτελεί σύμπτωση κλπ κλπ μετά από 3+ χρόνια πόσταρα και εγώ εδώ Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2009 από bezdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2009 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Ο Γιαννάκης είναι είδος προς εξαφάνιση, αν θέλετε να διασκεδάσετε λίγο όμως, ψάξτε για το μέλος Terminator Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2009 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Ο Γιαννάκης είναι είδος προς εξαφάνιση, αν θέλετε να διασκεδάσετε λίγο όμως, ψάξτε για το μέλος Terminator Aka trobocop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys100 Ιούνιος 23, 2009 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 χα,χα,καλως ηρθα κ εγω λοιπον,κι ας μη με λενε Γιαννακη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 23, 2009 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 καλώς ήλθατε στο TheLab.gr ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη διαμονή κλπ κλπ Welcome in da house Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούνιος 24, 2009 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Ο Γιαννάκης είναι είδος προς εξαφάνιση, αν θέλετε να διασκεδάσετε λίγο όμως, ψάξτε για το μέλος Terminator Μόνο 16 πόστ? Γιατι τον μπανάρατε τόσο νωρίς ??? Υπάρχει άλλος αντίστοιχος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούνιος 25, 2009 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 εγώ μετά από τόσο καιρό τώρα το πήρα είδηση το συγκεκριμένο πόστ....θα σας κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση :ΡΡΡθα σας δείξω εγώ :ΡΡΡΥΓ: τελικά κατάφερα να παίξει το DVD στο playstation 4 που έχω :crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimData Ιούλιος 30, 2009 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Καλησπερα. Ειμαι ο Γιαννακης :alien:. Θελω μια usb προπελα για ταχυπλοο. Τι search να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 30, 2009 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Καλησπέρα. Είμαι ο Αντώνης. Τρώω νέους. Καλωσήρθες και δημοσίευε μηνύματα με σοφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιούλιος 31, 2009 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Μόνο 16 πόστ? Γιατι τον μπανάρατε τόσο νωρίς ???Υπάρχει άλλος αντίστοιχος ? Ψάξε για τον serafino :jump: :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 31, 2009 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Θεός ο σεραφίνο... Πως μου ξέφυγε αυτός...? Απαιτώ function "Serafino Alert" στην vB, παρόμοιο του "Amber Alert", να βγάζει δηλαδή ταμπέλες όπως κάνεις browsing και να σε στέλνει στο link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Αύγουστος 1, 2009 #135 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 :hehe: Πλάκα πλάκα, πώς το κάνουν ρε γαμώτο... απορώ δλδ, τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κάνουν και κάθονται και γράφουν και γράφουν για να να φάνε ένα ban στο τέλος :S τι να πεις.. ανωμαλία σε αυτό τον κόσμο μεγάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 3, 2009 #136 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Καιμενουλη shadow.Ησουν παθων γι αυτο τον ηξερες :suicide2:Διαβασα τωρα καποια ποστ και εμεινα...Κι αυτοι οι admin απορω πως αντεξαν και καναν τοση υπομονη. Μιλουσε λες και απευθυνοταν στο σκυλο του.Ουτε τα γαιδουρια δε θα τη παλευαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Αύγουστος 3, 2009 #137 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 άστα να πάνε άστα :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 3, 2009 #138 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Και πιστεύετε ότι αυτό το σπαμ είναι το καλύτερο δείγμα για τον κάθε Γιαννάκη που διαβάζει αυτό το θέμα;Να μοιράσω τις κάρτες τώρα ή να περιμένω τον Αστρολάβο να γυρίσει από τους κοκοφοίνικες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Αύγουστος 3, 2009 #139 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα, συγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nkapa Αύγουστος 10, 2009 #140 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 Βρε το Γιάνναρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts