athlon=greek Ιανουάριος 4, 2007 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Σπιτι χωρις Γιαννη ΠΡΟΚΟΠΗ δεν κανει...... Και εγω ημουν "λιγο" Γιαννης στην αρχη με θεματα του forum...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 12, 2007 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 BUMP Επιδει βλεπω πολλα νεα μελη τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 12, 2007 #63 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από athlon=greek [04-01-2007 23:36] Και εγω ημουν "λιγο" Γιαννης στην αρχη με θεματα του forum...... μμ...και εγω προσπαθω, να το μειώσω(Sorry παιδες). Αφου τόσα χρονια είχα celeron...έστησα προσφατα καινουριο pc και ψιλοπελαγωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Φεβρουάριος 12, 2007 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Γιαννάκη , Νικολάκη κλπ, καλό θα είναι στους τίτλους να αποφεύγεις περιγραφές τύπου HELP, Βοήθεια κλπ γιατί σε λίγο εδώ μέσα θα νιώθουμε όλοι σαν ναυαγοσώστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Φεβρουάριος 12, 2007 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Οκ, δεν θα το ξανακάνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Φεβρουάριος 25, 2007 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Αν ο Γιαννακης μπει και ρωταει κρακς για το hl2 τοτε μαλλον μπαινει πρωτη φορα σε forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2007 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από fifis Αν ο Γιαννακης μπει και ρωταει κρακς για το hl2 τοτε μαλλον μπαινει πρωτη φορα σε forum. Ναι ρε fifis, αλλά δεν ανοίγουμε στις μνήμες ερώτηση για files http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Φεβρουάριος 26, 2007 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 djd rules!πολυ ευρηματικο τοσο που ισως μπερδευτει ο κατα τα αλλα παμπονηρος εφηβος χ (γιαννακης)να στελνεται σε email σε καθε new registration Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Μάρτιος 4, 2007 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Δε νομιζω οτι το εβαλα στις μνημες, αν θυμαμαι καλα το εβαλα στη κατηγορια software γιατι απλουστατα δε γνωριζα που επρεπε να μπει, αλλα αυτο ειναι δουλεια των mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifis Μάρτιος 4, 2007 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Δε νομιζω οτι το εβαλα στις μνημες, αν θυμαμαι καλα το εβαλα στη κατηγορια "Γενικα για τους Η/Υ" γιατι απλουστατα δε γνωριζα που επρεπε να μπει, αλλα αυτο ειναι δουλεια των mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 4, 2007 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Kαι ομως στις μνημη ηταν. Απορω πως το ξεχασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 4, 2007 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Επίσης να κοιτάτε το pm box σας αν τυχόν είναι full, αν δεν έχετε email δωσμένο/ειδοποίηση με email πως θα το πάρετε χαμπάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tegos Απρίλιος 24, 2007 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Πολύ κάλό thread.Μιας και είμαι καινούργιος στην παρέα μπορώ να πω ότι μου είναι πολό χρήσιμο το συγκεκριμένο.Θα προσπαθήσω να επανορθώσω για κάποια λάθη που έκανα από την εγγραφή μου μέχρι τώρα.Τι να κάνουμε;Η εφηβεία φταίει......... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 24, 2007 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Το καλύτερο θα ήταν να είχε τον τίτλο χρηστάκης... Φοβερή ιδέα... Την είπε ένας administrator στην πρώτη σελίδα.... Χρηστάκης -> Μικρός χρήστης ΦΟΒΕΡΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2007 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2007 Bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Μάϊος 15, 2007 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 επίσης αντι για Γιαννάκηδες θα μπορουσε να λεει Γιάννκηδες (Υankees).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 25, 2007 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Warlord επίσης αντι για Γιαννάκηδες θα μπορουσε να λεει Γιάννκηδες (Υankees).. ασε ρε wow player (ο avatar το λεει) Παντως ας κανω και εγω ενα BUMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 15, 2007 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Δεκέμβριος 15, 2007 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 ΜΠΡΑΒΟ DJD! ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 15, 2007 Author #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από SHOG ΜΠΡΑΒΟ DJD! ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ! Είσαι σίγουρος ότι τον διάβασες; 2ον) Τα κεφαλαία κουράζουν και στην γλώσσα του Internet σημαίνει ότι φωνάζεις. Οπότε μικρέ Γιαννάκη από δω και πέρα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και πεζούς χαρακτήρες. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts