alex_000 Δεκέμβριος 29, 2004 #22 Δεκέμβριος 29, 2004 Αυτο ειναι μετάφραση απο ενα φλασάκι της steam ... (στο περίπου)
DJD Δεκέμβριος 29, 2004 Author #23 Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 Αυτο ειναι μετάφραση απο ενα φλασάκι της steam ... Από εκεί πήρα πολλές ιδέες. Αλλά μετάφραση δεν είναι
spike83 Δεκέμβριος 29, 2004 #25 Δεκέμβριος 29, 2004 Υπαρχει και σε ΦΛΑΣ κατι παρομοοιο στα αγγλικα... το ειχα δει σε καποιο αλλο φορουν.. παρομοια ιστορια!
DJD Δεκέμβριος 29, 2004 Author #26 Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από pro Υπαρχει και σε ΦΛΑΣ κατι παρομοοιο στα αγγλικα... το ειχα δει σε καποιο αλλο φορουν.. παρομοια ιστορια! Διάβασες καθόλου το thread; (Δύο posts πιο πάνω..) Αρχική απάντηση από alex_000 Αυτο ειναι μετάφραση απο ενα φλασάκι της steam ... (στο περίπου) Αρχική απάντηση από DJD Από εκεί πήρα πολλές ιδέες. Αλλά μετάφραση δεν είναι
spike83 Δεκέμβριος 29, 2004 #27 Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Διάβασες καθόλου το thread; (Δύο posts πιο πάνω..) οταν εγραφα την απαντηση μου δεν ειχε γινει αυτο το ποστ. Ειχα ανοιξει πολλα θεματα μαζι στο firefox και μεσα στον χρονο αυτο εγιναν τα ποστ..Αλλα Δεν πειραζει..
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 29, 2004 #29 Δεκέμβριος 29, 2004 Μου τη σπάει και εμένα όταν γίνεται αυτό! Ειδικά για κάποιους που δεν τρέχουν τα δακτύλια τους είναι πολύ σπαστικό...
YDinopoulos Δεκέμβριος 29, 2004 #33 Δεκέμβριος 29, 2004 Aισχος......Ντροπη !!!! Προδοσια....... (Copyright 2004 Βy Λεβεντης) Απαιτω την αμεση αλλαγη του ονοματος του παραδειγματος, διοτι αποτελει μια υβριστικη πράξη πρός το ονομα όλων των εχοντων το ιδιο ονομα !!! :P:P:P :D:D Kουμπαρε....πες τους κατι !!!
Giannakis Δεκέμβριος 30, 2004 #34 Δεκέμβριος 30, 2004 Χμμμ, τώρα το είδα. Θέλω να πιστεύω πως η ιστορία είναι φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα!!!
apostglen46 Δεκέμβριος 30, 2004 #36 Δεκέμβριος 30, 2004 Απαιτω αμεσως να αλλαχθει το ονομα σε κατι πιο ιδικο και λιγοτερο ρατσιστικο οπως ας πουμε ο γερο-Αμβρόσιως
kaynd Δεκέμβριος 30, 2004 #37 Δεκέμβριος 30, 2004 Πετυχημένο Αλλά είναι κρίμα αμφιβάλω αν θα διαβαστεί από κάποιον νέο στο φόρουμ.Γι αυτό θέλω να κάνω μια πρόταση.Όταν βλέπουμε θάματα του τύπου «πώς θα κάνω οβερκλοκινγκ?» να μην αρχίζουμε από κάτω απαντήσεις ή χλευασμούς αλλά να παραθέτουμε το link του παρόντος θέματος του DJD.Έτσι θα καλυφθούν όλες οι απορίες του νέου χρήστη, χωρίς κόπο και εκνευρισμούς.
xristina83 Ιανουάριος 29, 2005 #39 Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd Πετυχημένο Αλλά είναι κρίμα αμφιβάλω αν θα διαβαστεί από κάποιον νέο στο φόρουμ. Γι αυτό θέλω να κάνω μια πρόταση. Όταν βλέπουμε θάματα του τύπου «πώς θα κάνω οβερκλοκινγκ?» να μην αρχίζουμε από κάτω απαντήσεις ή χλευασμούς αλλά να παραθέτουμε το link του παρόντος θέματος του DJD. Έτσι θα καλυφθούν όλες οι απορίες του νέου χρήστη, χωρίς κόπο και εκνευρισμούς. σωστοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς
dfragos Ιανουάριος 29, 2005 #40 Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd Πετυχημένο Αλλά είναι κρίμα αμφιβάλω αν θα διαβαστεί από κάποιον νέο στο φόρουμ.Γι αυτό θέλω να κάνω μια πρόταση.Όταν βλέπουμε θάματα του τύπου «πώς θα κάνω οβερκλοκινγκ?» να μην αρχίζουμε από κάτω απαντήσεις ή χλευασμούς αλλά να παραθέτουμε το link του παρόντος θέματος του DJD.Έτσι θα καλυφθούν όλες οι απορίες του νέου χρήστη, χωρίς κόπο και εκνευρισμούς. Θα μπορούσε να μπει σαν link στην πρώτη σελίδα...
Recommended Posts