Shadowjump Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2015 Εχει παρει πουθενα το ματι σας ή το αυτι σας για το που μπορω να φτιαξω ενα ψυγειακι μου που μου εκανε διαρροη; Το λυπαμαι να το πεταξω. (Black Ice GTX 240). Απο τιμες ξερετε τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 Απο που την εκανε τη διαρροη και ποτε το αγορασες? το χτυπησες με κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Αύγουστος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 Το αγορασα οταν το πλαισιο ειχε ακομα το xtreme store ή οπως λεγοταν Απ οτι καταλαβα, μια βιδα πρεπει να εξυσε το πλαινο απο εκει που περναει το νερο και σταζει με ρυθμο μια σταγονα καθε 10 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 (edited) ωχ?? οκ για χαλκινους αγωγους αλλα κολλανε και αλουμινιου με καλαι? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2015 από fuz10n Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 οχι για αλουμινιου δεν κολλαει με καλαι. Δοκιμασε καποια κολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 7, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Εχει παρει πουθενα το ματι σας ή το αυτι σας για το που μπορω να φτιαξω ενα ψυγειακι μου που μου εκανε διαρροη; Το λυπαμαι να το πεταξω. (Black Ice GTX 240). Απο τιμες ξερετε τι παιζει; Bρες στην περιοχη σου καποιον να κανει κολλησεις (αν ρωτησεις σε συνεργειο με μηχανακια που κολλανε καρτερ η ψυγεια θα σε στειλουν ) στη χειροτερη αν ειναι μεγαλη ζημια θα σου παρει 10 ευρω αν ειναι μια μικρη τρυπα πολυ πιθανο μην ζητησει και τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Αύγουστος 7, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Αν η τρύπα είναι σε τέτοιο σημείο όπως στο βίντεο του unseen δεν πρόκειται να στο κάνει κανείς γιατί πολύ απλά δεν θα μείνει ψυγείο αν βάλει εκεί τσιμπίδα να κολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Αύγουστος 7, 2015 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Ασημοκοληση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 7, 2015 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Aν το πας εξω θα στο κανουν με TIG σε οποιο σημειο και να χανει μπορει να γινει ΑΡΚΕΙ να μην εχει σαπισει ο σωληνας για καποιο λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Αύγουστος 8, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) Η τρυπα απ οτι εχω καταλαβει, ειναι στο πλαι. Δεν ειναι απο επανω οπως στο βιντεο. Οποτε πως μπορουν να κανουν την κολληση στο πλάι; Και τι εννοεις να το παω εξω; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από Shadowjump Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Αύγουστος 8, 2015 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 @evolution, Δεν νομίζω να κολλάει φίλε μου.Αν θυμάμαι καλά το αλουμίνιο έχει σημείο τήξης 660 βαθμούς κελσίου. Για σκέψου τι έχει να γίνει μόλις πλησιάσει εκεί την τσιμπίδα?!! Δεν είναι ψυγείο από μηχανάκι ούτε κάρτερ που θα μπορούσαν να κολληθούν ακόμη και με Mig. Εκτός και αν έχεις προσωπική εμπειρία από κόλλημα τέτοιου ψυγείου με τον συγκεκριμένο τρόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Αύγουστος 8, 2015 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) Δεν είναι ψυγείο από μηχανάκι ούτε κάρτερ που θα μπορούσαν να κολληθούν ακόμη και με Mig.το λουκούμι θυμάμαι δούλευε καλά τα παλαιά χρόνια... Anyway, σκεφτόμουν εάν υπάρχει περίπτωση να "δουλέψει" σωστά μία εποξική κόλλα (2 συστατικών)..?? σε αυτή την περίπτωση? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 8, 2015 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 @evolution, Δεν νομίζω να κολλάει φίλε μου.Αν θυμάμαι καλά το αλουμίνιο έχει σημείο τήξης 660 βαθμούς κελσίου. Για σκέψου τι έχει να γίνει μόλις πλησιάσει εκεί την τσιμπίδα?!! Δεν είναι ψυγείο από μηχανάκι ούτε κάρτερ που θα μπορούσαν να κολληθούν ακόμη και με Mig. Εκτός και αν έχεις προσωπική εμπειρία από κόλλημα τέτοιου ψυγείου με τον συγκεκριμένο τρόπο o συγκεκριμενος τεχνιτης μας εχει κολλησει δοχειακι απο αλουμινο παχους 0.4μμ , οποτε δεν νομιζω να χασει κατι να ρωτησει , εχει καποιες εποξικες που θα του κανουν δουλεια αλλα για μια μαρκα της προκοπης μαλλον θα δωσει αρκετα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 8, 2015 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Παρε ενα τετοιο να κανεις δουλεια σου ευκολα και φθηνα,εχω μπαλωσει μεχρι και ψυγειο αυτοκινιτου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Αύγουστος 8, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Οραιο αυτο. Λογικα θα μπαινει και εικολα με μια σπατουλιτσα. Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Αύγουστος 8, 2015 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 ασημοκοληση μονος σου με φλογιστρακι η σε χρυσοχόο η σε αυτούς που κολανε σκελετούς γυαλιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts