Borg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 Έχω κάνει rip ένα dvd και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους , γίνεται να κάνω κάποιο αρχείο edit η να το προσθέσω με κάποιο τρόπο ?
DarkSaga Δεκέμβριος 29, 2004 #2 Δεκέμβριος 29, 2004 αν δεν έκανες stream processing υπάρχουν πάνω στα vob πάρτους με εξωτερικά εργαλεία subrip κλπσυμβουλέψου www.doom9.org
Borg Ιανουάριος 2, 2005 Author #3 Ιανουάριος 2, 2005 Βασικά σε ευχαριστώΚατέβασα το SubRip και δεν κατάλαβα και πολλά , από vob μετά σε τι το μετατρέπω και πως ? επισης μετα απο αυτο από πού βάζω ελληνικούς υπότιτλους ?
vgiozo Ιανουάριος 3, 2005 #4 Ιανουάριος 3, 2005 Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia;
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 #5 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:00] Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia; Εχω ακουστα κατι για το greeksubs.com... για τσεκαρε..
cherryman Ιανουάριος 3, 2005 #6 Ιανουάριος 3, 2005 Θέλεις να προσθέσεις υπότιτλους και να ξαναγράψεις το DVD ή θέλεις να συνπιέσεις την ταινία σε CD;Ένα πολύ καλό site για υπότιτλους είναι το http://extratitles.toΜπορεί να μην είναι αμιγώς ελληνικό, αλλά έχει και πολλούς ελληνικούς υπότιτλους.
Borg Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Ιανουάριος 3, 2005 Θέλω να προσθέσω υπότιτλους και να ξαναγράψω το DVD Any idea ?
cherryman Ιανουάριος 4, 2005 #8 Ιανουάριος 4, 2005 Αυτό που θες προυποθέτει re-authoring και είναι λίγο δύσκολο νομίζω. Μπορείς να ψάξεις στο google για DVD re-authoring.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.