Jump to content

Ερώτηση (dvd subtitles)

Borg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω κάνει rip ένα dvd και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους , γίνεται να κάνω κάποιο αρχείο edit η να το προσθέσω με κάποιο τρόπο ?

Βασικά σε ευχαριστώ

Κατέβασα το SubRip και δεν κατάλαβα και πολλά , από vob μετά σε τι το μετατρέπω και πως ? επισης μετα απο αυτο από πού βάζω ελληνικούς υπότιτλους ?

Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia;

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:00]

Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia;

Εχω ακουστα κατι για το greeksubs.com... για τσεκαρε.. :T:

Θέλεις να προσθέσεις υπότιτλους και να ξαναγράψεις το DVD ή θέλεις να συνπιέσεις την ταινία σε CD;

Ένα πολύ καλό site για υπότιτλους είναι το http://extratitles.to

Μπορεί να μην είναι αμιγώς ελληνικό, αλλά έχει και πολλούς ελληνικούς υπότιτλους.

Αυτό που θες προυποθέτει re-authoring και είναι λίγο δύσκολο νομίζω. Μπορείς να ψάξεις στο google για DVD re-authoring.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.