giorgos2187 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 Καλησπερα παιδια. Οπως λεω και στον τιτλο εχω προβλημα με το bluetooth adapter του τιτλου. Μεχρι και πριν βαλω τα 10αρια μου δουλευε κανονικα. Το χρησιμοποιω μονο για να συνδεω το ps3 controller που εχω. Μεσα στο device manager λεει οτι η συσκευη δουλευει κανονικα. Το θεμα ειναι ομως οτι αυτο το ανταπτορακι εχει ενα πρασινο λεντακι το οποιο αναβοσβηνει. Εγω ομως δεν βλεπω το led να λειτουργει. Οταν τρεχω το motioning joy το προγραμματακι για να συνδεσω το controller με το adaptor, κολλαει στο σημειο που πρεπει να εντοπισει τον ανταπτορα και μου βγαζει μυνημα "waiting for a bluetooth adapter to be connected" Τι παιζει; Εχει κανεις καποια ιδεα; To συγκεκριμενο ανταπτορα εχω http://www.konigelectronic.com/en_us/55855375?tab=downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 7, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Κανεις; Καποιος που να παιζει με ps3 controler σε win 10 εστω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts