Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2015 (edited) Πιστεύω ότι έχετε τη διάσημη φωτογραφία αυτοπροτραίτο του ρόβερ της νάσα .Σε δύο μέρες έχει anniversary τριών χρόνων . Δεν μπορώ να παραθέσω λινκ γιατί είμαι από τάμπλετ . Την έχω δει νομίζω δύο χρόνια τώρα . Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς τη δημιουργήσανε . Δεν εννοώ την επικόλληςη όλων των μικρών φωτογραφιών σαν μια. Ο βραχίονας λήψης δεν έπρεπε να φαίνεται ; Εκτός εαν εγώ δεν το έχω προσέξει . Το έχουνε κάνει μοντάζ ; Χωρίς βραχίονα γίνεται μόνο με drone . Πως τη βγάλανε ;; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kted24 Αύγουστος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 (edited) http://bfy.tw/19nK Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2015 από kted24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 5, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 (edited) ευχαριστώ για τον κόπο .δεν μου απαντήθηκε η απορία .μόνο το τρια έλεγε για το πως βγήκε η σελφι. όταν βγάζεις σελφιε τον εαυτό σου στο άκρο φαίνεται το χέρι σου . στην φωτό του ρόβερ ο βραχίονας της κάμερας δεν φαίνεται πουθενά . έχουμε 360 μοίρες και πουθενά ο βραχίονας.εκτος απο το stiching έχουνε κάνει και μοντάζ δηλαδή . έχουνε αφαιρέσει τον βραχίονα .αυτό θέλω να μάθω .εαν είναι οριτζιναλ στο θέμα του βραχίονα . πως δεν υπάρχει μέσα στο πλάνο . μάλλον είναι μοντάζ . εκτος του stiching. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 http://www.jpl.nasa.gov/video/details.php?id=1171#fragment-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Αύγουστος 5, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 Μπα, εγώ πιστεύω, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 5, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 ευχαριστώ unseen .κατάλαβα . ο φακός δεν είναι ευρυγώνιος είναι λίγο ζουμαρισμένος . και δεν πιάνει το χέρι της κάμερας.unseen επειδή βλέπω πολύμετρα στο avatar ρίξε μια ματιά εδώ εάν μπορείς . στην τελευταία σελίδα μήπως έχεις καμία υποψία. κάρτες γραφικών.τίτλος μετάβαση από 7850 σε 390 κατάθεση εμπειρίας . σελίδα 3 τελευταία ποστ .γιατί φαίνεται πρόβλημα ρεύματος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 5, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 (edited) ευχαριστώ unseen .κατάλαβα . ο φακός δεν είναι ευρυγώνιος είναι λίγο ζουμαρισμένος . και δεν πιάνει το χέρι της κάμερας.unseen επειδή βλέπω πολύμετρα στο avatar ρίξε μια ματιά εδώ εάν μπορείς . στην τελευταία σελίδα μήπως έχεις καμία υποψία. κάρτες γραφικών.τίτλος μετάβαση από 7850 σε 390 κατάθεση εμπειρίας . σελίδα 3 τελευταία ποστ .γιατί φαίνεται πρόβλημα ρεύματος . Θερμομετρο ειναι στο avatar του unseen. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2015 από ThorLite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 5, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2015 Α οκ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts