Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2015 (edited) Καλημέρα . Υπάρχει αξιόπιστο πρόγραμμα που να μετατρέπει τραγουδια φλακ σε αλακ ;; Τα αρχεία έχουνε δημιουργηθεί με το audacity . Προσπάθησα να δημιουργήσω και με το foobar2000 αλλά στις μετέπειτα επιλογές δεν μου ηταν ξεκάθαρο τι να επιλέξω . Και στο τέλος έβγαζε σφάλμα . (Εννοώ προσπάθησα να δημιουργήσω αρχεία φλακ από ηχογραφήση what u hear .) Μετά από την μετατροπή με το πρόγραμμα που προτείνετε , προσθέτω το φάκελο στην βιβλιοθήκη του itunes και αυτό είναι; Θα τα εμφανίζει σαν ένα δίσκο ; Με πχ 100 τραγούδια ; Η υπάρχει κάποιο όριο που μετά γίνεται κονφλικτ ; Μπορώ να προσθέσω φωτογραφία στο δίσκο ; Όπως κάνω και στα κανονικά αλακ που δημιουργεί το itunes ; Ευχαριστώ . Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2015 any audio converter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 4, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2015 Ευχαριστώ θα,το κοιτάξω . Τώρα απαντάω από το τάμπλετ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 4, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2015 το δοκίμασα . δεν περίμενα ότι η μετατροπη θα ήταν τόσο γρήγορη.ένα μειονέκτημα .δεν το αναφέρει ως audio converter .έχει 3 ταμπς. το πρώτο λέει για κονβερτ dvd το δεύτερο burn dvdτο τρίτο play video .δεν έχει default audio convert ταμπ .εκτός και εαν το προσθέτεις .το αλακ που βγάζει είναι όντως της apple.στο φοοβαρ2000 η ένδειξη της τιμής των kbps στα αλακ είναι μεταβαλόμενη σε σχέση με το φλακ που είναι fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 10, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 ευχαριστώ . πέρασα το φάκελο με τα τραγούδια στα πισι του ipad .στην αρχή το πέρασα σαν φάκελο . το είδε .μετά το πέρασα στο Ipad .τα τραγούδια παίζουν μια χαρά .ένας δίσκος με 154 τραγούδια . ενω το είχα ονομάσει το φάκελο το εμφάνισε σαν άγνωστο αλπουμ . το μετονόμασα μετά μέσα στο iTunes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 10, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 (edited) Υπάρχει και το κουμπάκι " Επεξεργασία " για να ενημερώνεις το υπάρχον post σου , καθώς μπορείς εν συνέχεια να γράψεις και " ΕDIT 1 ή 2 κλπ " για να τονίσεις συνέχεια. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 10, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 το έχω ξαναγράψει . δεν ξέρω εαν απαγορεύεται .το γράφω σε ξεχωριστό ποστ γιατί είναι καινούργιο θέμα .δεν γράφω λεπτομέρειες του προηγούμενου ποστ .θέλω να το δεί κιόλας .δεν ξέρω εαν η επεξεργασία φαίνεται στο νεο περιεχόμενο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 10, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Ενημερωνεται κανονικα. "μαυριζει" το περιεχομενο του thread , θα επρεπε να το εχεις καταλαβει... Παντως μετα απο 3-4 μερες εξαφανιζεται το κουμπι της επεξεργασιας και δε μπορεις να την πραγματοποιησεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 10, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 δεν το έχω προσέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts