Darap21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2015 Καλημέρα κ καλησπέρα...Σκέφτομαι να πουλήσω το Logitech Z906 και να πάω σε αγορά 2.1Τα ηχεία τα θέλω ποιο πολύ για μουσική και τα παιχνίδια κ μετα ταινία...Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το υπάρχον ηχοσύστημα αλλά μπουκόνουν αρκετά οταν τοα βάζω απο την μέση και πάνω σε μουσική...Τι προτείνεται και πόσο να το δώσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2015 Καλυτερο bitrate στην μουσικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 3, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2015 Τι εννοείς φίλε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 3, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2015 (edited) Eννοει το mp3 το οποιο αναπαραγεις να ειναι πανω απο 128kbps ας πουμε. Να εχεις σωστη κατανομη μπασα-πριμα (δεν ειμαι ειδημων αλλα παντα αυτη ειναι μια λυση για μενα που εχω απλα 2.1 ηχεια). 160 kbps και πανω να διαλεγεις στη μουσικη. Φυσικα flac ακομη καλυτερα αλλα πιανουν πολυ χωρο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 26, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2015 Από edifier το S730 είναι καλό? αξίζει να πουλήσω το Z906 και να πάρω αυτό? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 26, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2015 Μεγαλη χασουρα ρε συ... Πολυ καλα τα edifier αλλα γιατι να μη κρατησεις αυτα τα εξτρα λεφτα για κατι αλλο στη συνεχεια; Γνωμη μου παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Αύγουστος 26, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2015 Θα προτεινα να κοιτάξεις σε ενεργό μόνιτορ. Νομίζω θα καλύψει τις ανάγκες σου πολυ καλύτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 26, 2015 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2015 Τοσα πολλα λεφτα για συστηματα τυπου logitech edifier και λοιπες μπουρδες δεν θα εδινα ποτε. Στα 400 ευρω εχεις ηδη μπει στο κοστος ενος σετ ενισχυτη-ηχειων hifi που το προτιμω 1000 φορες περισσοτερο. Και η λυση των ενεργων μονιτορ αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα edifier αλλα εγω θα προτιμουσα συστημα με ενισχυτη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 26, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2015 Το ενεργό μόνιτορ τι είναι? Αν πάρω σύστημα hifi θα έχει καλή απόδοση από το pc όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 8, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Παιδιά τελικά σκέφτηκα και είπα να τα πουλήσω...δεν μου χρειάζεται το 5.1..Τα ηχεία δεν τα έχω ούτε χρόνο....Πόσο λέτε να τα πουλήσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts