LordOfRings Ιανουάριος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Undertaker Παιδιά εγώ έχω τον AMD 64 3400+ που τρέχει στα 2400 MHz(δεν ξέρω πως λέγεται το μοντέλο αυτό). Έχω αγοράσει το ZALMAN 7000 COOLER και μέσα στη συσκευασία είχε μια πάστα αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει καμια καλύτερη .Μπορείτε να με βοηθήσετε? Παρε artic silver seramique ειναι η καλύτερη, ακομα υπάρχει asrtic silver 3 ,asrtic silver 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Μιλαμε για 2-3 βαθμους διαφορα μεταξυ των παστων αρα δε νομιζω οτι εχει σημασια. imo παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 20, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Απο αυτα που εχεται δοκιμασει ... πως μπορει να αφαιρεθει πιο ευκολα η πάστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 23:48] Απο αυτα που εχεται δοκιμασει ... πως μπορει να αφαιρεθει πιο ευκολα η πάστα ? με ενα κομματι βετεξ οχι βρεγμενο.................σιγα σιγα και με υπομονη........κυριως για να μην χαραχθει το μπλοκ αλλα και για να μην πασαλειψεις τα παντα αφου κολλαει(τουλαχιστον η κεραμικ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.