Jump to content

Ποιά πάστα για α64 whinchester???

fonzi

Recommended Posts

Nαι πήρα Α64 3200+ whinchester....

Ποιά πάστα να βάλω;

Διαβάζω θετικά σχόλια για arctic ceramique αλλά δεν την βλέπω στις προτεινόμενες από το site της AMD. Γιατί; Τι παίζει;

Επίσης στην ψύκτρα της έκδοσης σε box που πήρα έχει στο κάτω μέρος γκρί επιφάνεια που "κολλάει" όταν την ακουμπάς στο μέγεθος της cpu. Πρέπει να την "φαω" για να βάλω την πάστα;

Προσωπικα χρησιμοποιω την ceramique. Για να βαλεις την παστα θα πρεπει πρωτα να αφαιρεσεις το γκρι thermal pad που εχει η ψυκτρα με λιγο οινοπνευμα...

Δες EΔΩ πως θα βαλεις την παστα...

Αρχική απάντηση από RootX

Μια χαρά είναι η κεραμίκ, πρέπει να το βγάλεις το γκρι, με ασετόν ή οινόπνευμα :)

Οινοπνευμα κανει ομως? Λεει "Never use any oil or petroleum based cleaners" στις οδηγιες

Δοκίμασε με νερό και αν βγει ποτέ... σφύρα μου :D

Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι το... "ZIPPέλαιο" (το υγρό καύσιμο από τους αναπτήρες ZIPPO). Αφαιρεί τα thermal pad και τις θερμοαγώγιμες σιλικόνες και καθαρίζει ψύκτρες και επεξεργαστές με ένα πέρασμα!

(LOL, ούτε ο Αρναούτογλου με το Skip να ήμουνα :hehe: )

Λεει χαρακτηριστικα να μην ακουμπαμε με γυμνο χερι γιατι μενουν νεκρα κυτταρα και λαδι απο το χερι μας σε μια περιοχη που ειναι ηδη πολυ μικρη και αυτο προκαλει μειωση των επιδοσεων

Στον δικό μου winchester άφησα την heatsink που ήταν πάνω στην ψύκτρα.Λίγο που έχει δουλέψει ως τώρα πιάνει 42 βαθμούς.Με dynamic overcklocking έφτασε τα 2250ΜHz οπου και κόλλησε.Πάντως τελειώς παιδικά πράγματα.Να κλοκάρει απο τα ίδια τα windows( με το core center της MSI) ή να βάζεις dynamic overcklocking...

Tε σπα.Με στοκ ψύκτρα πόσο μπορει να ανέβει χωρις πρόβλημα ;Winchester 3200. :cool:

• 2 weeks later...

Παιδιά εγώ έχω τον AMD 64 3400+ που τρέχει στα 2400 MHz(δεν ξέρω πως λέγεται το μοντέλο αυτό). Έχω αγοράσει το ZALMAN 7000 COOLER και μέσα στη συσκευασία είχε μια πάστα αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει καμια καλύτερη .Μπορείτε να με βοηθήσετε?:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.