VladimiR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 Συγνώμη για το "άχρηστο" θέμα αλλά δε μπορώ να βρω το τηρεαδ ου διαθέταμε πράγματα για χάρισμα στο παλιό TheLab. Αν κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει θα το εκτιμούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 31, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2015 http://www.thelab.gr/topic/96251-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%85/page-244 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιούλιος 31, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Έκανα αναζήτηση για "Χαρίζεται" και δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 2, 2015 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Που είναι το θέμα με τις καρέκλες γραφείου ρε παιδιά;Η αναζήτηση είναι σε διακοπές μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Αύγουστος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Μερικές φορές μπορεί να μην βοηθάει η αναζήτη του Λάμπη αλλά ο γούγλης είναι πάντα δίπλα μας. πχ καρεκλες γραφείου :thelab.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 2, 2015 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 (edited) το μερικές φορές μου άρεσε Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2015 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Αύγουστος 2, 2015 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Βασικά μια και η συζήτηση πηγαίνει προς την αναζήτηση του forum γενικότερα. Ποιος είναι ο λόγος που όλα σχεδόν τα forum έχουν τόσο αποτυχημένη αναζήτηση;; δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να προσαρμοστεί το search του forum να είναι όπως του Google χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις μέσω Google; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts