DJ THEO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2015 (edited) Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα των δικτυων,και στο γραφειο μου αγορασαμε ενα καινουριο dvr μιας και το παλιο τα επαιξε,ψαχνομαι λιγο με τις ρυθμισεις για να μπορω να βλεπω και τις καμερες απο το κινητο η αλλο υπολογιστη απομακρυσμενα. Να πω,πως εχω στατικη ip οποτε δεν θελω να μπλεξω με dyndns κτλπ αφου απο οτι ειδα τα χρεωνουν και δεν υπαρχει λογος αφου η hol μου παρεχει στατικη ip Οι ρυθμισεις που εχει το dvr ειναι οι παρακατω.(εχω σβησει τα νουμερα μονο) Εχω κατεβασει το qmeye στο iphone,αλλα δεν ξερω ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω.Καποια βοηθεια???Επισης πρεπει να πειραξω καποιες πορτες στο ρουτερ??? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2015 από DJ THEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Αύγουστος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2015 Καλημερα! Πρεπει να δωσεις στο μηχανιμα μια ip και μια πορτα.και μετα αυτα να τα περασεις και στο προγραμμα του iphone.και τελος πρεπει να κανεις ενα port forward στο ρουτερ σου!βεβαια εαν το παλιο καταγραφικο σου λειτουργει μπορεις να μπεις και να κανεις μια αντιγραφη της ρυθμισεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts