Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψαχνω ssd 480GB ,

Αυτη τη στιγμη εχω βρει σε μεταχειρισμενους OCZ Vector 480GB στα 180 ευρω , και patriot ignite 480Gb στα 160 ευρω και οι 2 ειναι με πληρη εγγυηση (κανα 2 μηνο δουλεμενοι

Αξιζει να παω σε καποιον η να κοιταξω σε καινουριο ? μιας και βλεπω αρκετους απο 185 εως 200 ευρω τα 200 ειναι το μαξ

Αυτη τη στιγμη εχω ενα samsung 840 120 GB , δεν με ενδιαφερουν απολυτες ταχυτητες ουτε προκειτε να τρεχω bench Ολη μερα

Στα χρήματα που θες και στην χωρητικότητα των 500+- μόνο ο ocz arc 100 αξίζει. Αλλά εννοείται καλύτερα ο Vector στα 180ευρώ.

Ψάχνεις και μικρότερη χωρητικότητα?

Στα χρήματα που θες και στην χωρητικότητα των 500+- μόνο ο ocz arc 100 αξίζει. Αλλά εννοείται καλύτερα ο Vector στα 180ευρώ.

Ψάχνεις και μικρότερη χωρητικότητα?

Mπα απο τη στιγμη που δεν καιγομε για τα απολυτα νουμερο το θεωρω χαζο να παω σε κατι μικροτερο , διαφορες σε καθημερινη χρηση δεν νομιζω να δω οτι και να παρω , απλα ψαχνω κατι δοκιμασμενο- αξιοπιστο σε αυτα τα λεφτα

Έχει ανοιχτεί πρόσφατο θέμα περί αξιοπιστίας ssd. Ρίξε μια ματιά. Πρόσφατα αγόρασα τον samsung evo τον 500άρη για τον φορητό στα 220 ευρώ. Νομίζω 3 επιλογές έχεις.

Samsung evo 500 GB, OCZ arc 100 480 GB, OCZ Vector 480 GB.

For the info στο λαπτοπ της υπογραφής μεσα σε 6 μήνες 2 φορές με έχει αφήσει ο ocz..
Πιστωτικό και 850 evo 500gb..

For the info στο λαπτοπ της υπογραφής μεσα σε 6 μήνες 2 φορές με έχει αφήσει ο ocz..

Πιστωτικό και 850 evo 500gb..

Αυτα ειναι που θελω να αποφυγω