Jump to content

@#$#$%##$%@ Youtube! Ουτε ενα 1080p δε μπορουμε να δουμε!

GoMaR

Recommended Posts

Τα πραγματα ειναι απλα.

Windows 7  64bit
firefox 39.0
router tplink TDW8960N
Ote 24mbit
Οθονες LG και samsung

πληκτρολογιο απλο
γραφειο 2,3μετρα
Κινητο note2 με 54% μπαταρια
θελετε κιαλλα ;
Αμαξι ; ΑΦΜ ; Μηπως παιζουν ρολο ολα τελικα ;Αντε με τη μλκια που τους δερνει και το κωλο youtube.Καμμια λυση ; Ολο buffer buffer buffer.
Ναι εχω κανει ρεσταρτ το ρουτερ.Τι αλλο να κανω ;
Καθε 2 σεκοντ buffer.Οι τσοντες ειναι κλειστες.
Καμμια ιδεα ; γιατι αναγκαζομαι να το βλεπω αν οχι 720p ,σε λιγοτερη αναλυση.

Υ.Γ δε ξερω αν παιζει ρολο.Αλλα τρεχει σε HTML5  (το καταλαβα πατωντας δεξι κλικ στο βιντεο)

Ευχαριστω.

• Like 2

Θελουμε κι αλλα. Μαρκα γραφειου; Απο που το πηρες;  Μετα το συζηταμε για Α.Τ. :p 

Ενδεχεται να "τον παιζει" ο παροχος στην περιοχη που βρισκεσαι, μου εχει τυχει (ειτε με html5 ειτε με Flash Player ) , να κανει τρελο buffer για 10 σερι βιντεο και να ειναι unplayable στα 1080p (μαλιστα οπου ηταν δυνατο μου το εριχνε στα 144p :p ) , και μου'χει τυχει τα επομενα 20 να "πετανε". 

Υπηρξε και μερα που το youtube ειχε βρεθει σε κατασταση αρνησης. Ολα αυτα με Chrome. Με firefox τωρα που δοκιμαζω, παλι μια χαρα τα παιζει ολα και βλεπω εχει αλλαξει ο τροπος εμφανισης του youtube στο FF. Μολις ανακαλυψα οτι εχω το 37 και κανει update.

Μολις πηγε 39. 2-3 βιντεο τα παιζει ανετα στα 1080p. Forthnet ~24.

Απο θορυβο γραμμης πως πας; Στα online που παιζεις εισαι κομπλε απο ping κλπ ενω σου κανει ολα αυτα στο youtube; Δοκιμασες να κατεβασεις κατι να δεις αν εχεις πεσμενες ταχυτητες; (φανταζομαι τα εχεις κανει ολα αυτα)

lol.
Εκανα restart το pc γιατι εκανα update στο photoshop και ανοιξα ΠΑΛΙ το ιδιο video και επαιζε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.Χωρις να πειραξω τπτ αλλο.
το buffering ομως μου το κανει πολυ συχνα για αυτο και διαολιζομαι.Δηλαδη "φοβαμαι" να πατησω 1080p stream γενικα.
Εννοειται κατεβαζω απο τον θειο με φουλ speed `1.2-1.3ΜΒ/sec (13-14mbit συχρονιζω) , ανεβαζω παλι στον θειο κανονικα.
Τα Pings μου ειναι μια χαρα (Μονο Assetto corsa παιζω.ουτε packet loss , ουτε τπτ)
Δε ξερω...με τις ορεξεις του ειναι ; Αλλα πολυ συχνα μου συμβαινει αυτο.

Εχω διαπιστωσει οτι ειναι με τις ορεξεις του παρα πολυ τακτικα. Οπως πολλες φορες ειναι και ο παροχος με τις ορεξεις του. 

Και κατι ακομη.

Αν ταυτοχρονα κατεβαζεις τορρεντ απο οπουδηποτε και πας να δεις και youtube, ειδικα αν εχεις high priority το torrent (ακομη και στο στανταρ που το βαζω εγω),ειναι πιθανο να βλεπεις πολυ περισσοτερη ωρα buffer απο οτι συνηθως. 

Τελευταια διακρινω , οταν βαζω Youtube την ωρα που εχω τορρεντ, πεφτει η ταχυτητα του torrent (αυτο συμβαινει με το 2.2.1 μtorrent, με το 3.4.Χ γινοταν το ελα να δεις απο σουρσιμο στα βιντεα).. Φανταζομαι βεβαια οτι τα γνωριζεις ολα αυτα. 

Τελος εχω διακρινει οτι σε καποια βιντεο αρνειται να φορτωσει , ενω σε αλλα φορτωνει κανονικα. What the hell δηλαδη. Μας τρολλαρουν;

Καταλαβαινω το rage παντως...

• Like 1

Συνηθως αυτη τη συμπεριφορα την εχω οταν εχω τα τορρεντς ανοιχτα..Ειδικα οταν seedarei max.
Αλλα NAS και κατεβαστηρι ηταν κλειστα αυτη τη φορα.Επισης εκανα και ρεσταρτ το ρουτερ γιατι μερικες φορες "φτιαχνει" αλλα τιποτα.
Οποτε κανουμε την προσευχη μας για καθε βιντεο.lol

• Like 1

Τα torrents δημιουργούν τέτοι θέμα. Να χαμηλώνεις πολύ το upload. Βάλτο στο 30.

Καλό είναι επίσης να κάνεις τακτικό καθαρισμό με το ccleaner.  

Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Ποολά έχω διαβάσει ο τι είναι αυτό που φταίει. Από browser, DNS, πάροχο κλπ

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Εγώ, λόγω της 5mbps που μου είχε δώσει ο αγαπημένος μας πΟΤΕ, είχα μάθει να χρησιμοποιώ αυτό:

http://www.freemake.com/free_video_downloader/

Αρκετά ευέλικτο, έφτιαχνα λίστα, τα κατέβαζε όλα, έχει περιορισμό στην ταχύτητα για να μη σε μπουκώνει και μετά τα έβλεπα με την ησυχία μου.

Θέλει προσοχή κατά την εγκατάσταση, γιατί πάει να βάλει ένα σκασμό βλακείες, αλλά μπορείς να τις αποεπιλέξεις εύκολα.