Jump to content

[LG G2]Προβλημα με downgrade απο lolipop σε kitkat

hot_sauce

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

εκανα κι εγώ το περίφημο (αλλά τελικά όχι τόσο χρήσιμο) upgrade σε Lollipop και απ'την πρώτη στιγμή μόνο απογοητεύσεις είχα... υψηλότερες θερμοκρασίες από πριν, ταχύτερη απώλεια μπαταρίας (την πρώτη μέρα φόρτισα τρεις φορές, μετά έστρωσε), δεν έχουμε πλέον το wireless storage, βγάλαν και το Slide Aside....

Δοκίμασα λοιπόν μέσω Flash Tools να επιστρέψω σε Kit Kat. Κατέβασα drivers, kdz και όλα τα απαραίτητα και ξεκίνησα. Με τις Kit Kat εκδόσεις όμως το μόνο που κατάφερα ήταν να μπει το κινητό σε bootloop (αυτό που κολλάει το κινητό στο αρχικό logo, κάνει επανεκκίνηση και τούμπαλιν) και αναγκάστηκα να επιστρέψω σε Lollipop. Όταν το πέρασα όμως μου έβγαζε συνεχώς πως το com.android.phone σταμάτησε. Δοκίμασα τις λύσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για αυτό το πρόβλημα αλλά τζίφος οπότε αναγκάστηκα να κάνω factory reset και να ξαναπεράσω τη Lollipop ξανά.

Το μεγάλο μου (πλέον) πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κάνω restore το backup που είχα κάνει μέσω PC Suite γιατί το είχα κάνει σε Kit Kat και προφανώς δεν το αναγνωρίζει με Lollipop. Οπότε έχω χάσει όλες τις επαφές μου όπως και άλλα σημαντικά αρχεία.

Ξέρει κανείς κάποιο σίγουρο τρόπο (χωρίς root) για downgrade σε Kit Kat ή, έστω, πως μπορώ να "ανοίξω" το Backup που είχα πάρει σε Kit Kat και να πάρω τα αρχεία από μέσα?

Ευχαριστώ

Με τις Kit Kat εκδόσεις όμως το μόνο που κατάφερα ήταν να μπει το κινητό σε bootloop (αυτό που κολλάει το κινητό στο αρχικό logo, κάνει επανεκκίνηση και τούμπαλιν) και αναγκάστηκα να επιστρέψω σε Lollipop. Όταν το πέρασα όμως μου έβγαζε συνεχώς πως το com.android.phone σταμάτησε. Δοκίμασα τις λύσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για αυτό το πρόβλημα αλλά τζίφος οπότε αναγκάστηκα να κάνω factory reset και να ξαναπεράσω τη Lollipop ξανά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

Το παρακάτω το δοκίμασες,ε ;

REMEMBER if you get Bootlooping after flashing perform a factory hard reset!

Instructions Here: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-7590

Επειδή κατά το bootloop δεν με άφηνε να πάω πουθενά αλλού πέρα από Download mode ξαναπερασα Lollipop πριν μπορέσω να κάνω hard reset. Και τώρα είμαι μ αυτά.

Σκέφτομαι,αν ξαναδοκιμασω, να κάνω πρώτα hard reset ή wipe Dalvik και ότι άλλες επιλογές μπορεί να μου δώσει, τέλος πάντων, και μετά να δοκιμάσω να περάσω Kit Kat. Αλλά θέλω να μου πει κάποιος που το χει κάνει αν αυτός ο τρόπος θα δουλέψει. Γιατί είναι αρκετή μανούρα το σετάρισμα απ την αρχή, ειδικά χωρίς να χεις καταφέρει τίποτα!