tsakali Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2015 (edited) Καλησπέρα φίλοι μου, κακα μαντάτα σε δύσκολους καιρούς. Εκει που σκότωνα την ωρα μου στο cs άρχισαν τα κολλήματά ρίχνω ματιά στο realtemp 100C. Η h100i ειναι απο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό στο thelab :-) Σας παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες απο το πρόγραμμα της corsair μιας και παρατήρησα χαμηλές στροφές στην αντλία. *αν αυτό σημαίνει πως είναι νεκρή θέλω λύση, πχ αν γίνετε να κρατήσω ψυγείο και με καμία πατέντα το block ώστε με μια άλλη (οικονομική) αντλία να την βγάλουμε ζάχαρη. Αυτα τα ολίγα και ευχαριστώ προκαταβολικά μιας και είναι στανταρακι πως θα βρεθεί λύση ;-) Ζητώ συγγνώμη αν οι εικόνες ειναι μεγάλες μιας και τα γράφω απο το κινητό. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 26, 2015 από tsakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούλιος 29, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Έκανα την διαδικασία για RMA και μου ζήτησαν να τους στείλω την απόδειξη με το που τους ενημέρωσα πως είναι δώρο και το link του διαγωνισμού μου στειλαν αμέσως την διεύθυνση για να τους το στείλω!!Αρα έχουμε κανονικά εγγύηση!!! ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 29, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Πολύ καλό έως άριστο after sales customer care .Το κακο είναι ,ότι το χρειάζονται υπερβολικά πολλοί .Έως και σκανδαλωδώς θα έλεγα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 25, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Ξέχασα να αναφέρω το βασικότερο, τους την είχα στείλει και σε 7 μέρες μου έστειλαν την H100gtx!!! Μιλάμε για τέλεια εξυπηρέτηση!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Παρακολουθώντας το threat για την συγκεκριμένη ψ'υκτρα έχω και εγώ την εξής απορία: Είναι καλή η 37 βαθμούς θερμοκρασία στον i7 4770k σε idle χρονισμένο στα 4.4Ghz και με θερμοκρασία δωματίου 27 βαθμούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 28, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Παρακολουθώντας το threat για την συγκεκριμένη ψ'υκτρα έχω και εγώ την εξής απορία:Είναι καλή η 37 βαθμούς θερμοκρασία στον i7 4770k σε idle χρονισμένο στα 4.4Ghz και με θερμοκρασία δωματίου 27 βαθμούς?Θα το δεις τρέχοντας τον επεξεργαστή σου.Εγώ για παράδειγμα επειδή θέλω την ησυχία μου το εχω σε χαμηλές στροφές, οπότε εχω κάπου 30-40 χωρίς oc. Στο 100% cpu εχω 52c αν θυμάμαι καλά.Στο 100% σε νοιάζει να είσαι χαμηλά [emoji6] Link to comment Share on other sites More sharing options...
creye Δεκέμβριος 6, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 καλησπέρα, αυτο το προγραμματακι της corsair Ποιο είναι; μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε και για την coolermaster ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Δεκέμβριος 6, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 Corsair link λέγεται. Αλλα ειναι μονο για corsair οπότε χλωμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts