Jump to content

Zeus' evaporator......

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 20:01]

Θα ηταν ωραια και μια δοκιμη καποιος με prommie-Vapo να αλαξει τον evap για να δουμε τη διαφορες εχει με το στοκ

Αυτό θα γίνει για αρχή και μετά θα μπεί στο cascade........ ;)

Αρχική απάντηση από whitewolf [Χθες, στις 21:29]

καλα ρε φιλε hipro μας λες πραγματα που ηδη ξερουμε?:) οσοι εχουμε ασχοληθει με water h extreeme cooling εχουμε τον Μιχαλη σαν μεγα ευεργετη :) eleven και ξερο ψωμι.....

Μιχαλη κατι σου χρωστω και με εχεις ξεχασει :)

Hipro εχεις βρει ευκαμπτο σωληνα?αμα βρεις κατι καλο πες μου ...

Ναι αλλά τον έχω πάρει από Αγγλία και ακριβούτσικα θα έλεγα........Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό που έχει ο unseen?...... ;)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:41]

Ωραιο φαινεται! Ενα παρομοιο σχεδιο ειδα στο xs. Kαποιος hatemi το ειχε κανει. Αλλα αυτα χωρις τον πατο που δεν φαινεται. Ποτε να περιμενουμε τα πρωτα αποτελεσματα bro?

Μη χ@σω.........!...... :D

Καμμία σχέση με αυτό που λές........... :D

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=41104&page=3&pp=25&highlight=hatemi

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=37495&page=3&pp=25

bleo8onhs

Πανο ακριβως ετσι .Ειναι τα ιχνη απο το κοπτικο ,κατα τα αλλα η επιφανεια ειναι λεια για παταει πανω στην διαμορφωση του κατω μερους

Whitewolf Κωστα δεν σε ξεχασα .Απλα το κινητο μου παρεδωσε το πνευμα (αρνιοταν πεισματικα να φορτισει την μπαταρια του και το οτι το πεταξα στον τοιχο δεν βοηθησε και πολυ την κατασταση ) και δεν εχω ουτε ενα τηλ ευκαιρο

Hipro Αν εχεις καμια φωτο απο το αλλο πρωτοτυπο και μπορεις να μου τις στειλεις ??Αν σε παιρνει μπορω να σου στειλω και ενα evaporator με το σχεδιο που εξελιξαμε εμεις για να το δοκιμασεις

Αντε καλες δοκιμες και καλη επιτυχια και βαλτε καμια φωτο με παγωμενα μπλοκ γιατι αν περιμενουμε να χιονισει κλαφτα..........

:OT: Εχει κανεις κανα sagem my x-6 παροπλησμενο?????:OT:

Αρχική απάντηση από hipro5

Μπρρρρρίίίίτττςςςςςςςς.......... :p

ουρίστε κύριοι ουρίστε πιο είναι το ποιόν του λαβαροφόρου των intelάκηδων και admin, αερίζεται μέσα στο forum :TD:

χιουμορ κάνω Hipro μη με κρατάς κακία χρονιάρες μέρες:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.