mikele Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Γεια σας πηρα τηλεφωνο το ε-shop και μου ειπανε οτι η καρτα που εχω για να παιξει σε 5.1 γινετε μονο optical Το προβλημα εινε οτι καπιος μου ειπε οτι το optical δεν εινε το καλυτερο, ισχυει αυτο..;;;; ........... απλα οτι δεν θα παιζει ουτε το dac αλλα το subwoofer της καρτας και οτι απλα θα δινει μονο ηχο απο τα ηχεια.. οποτε εγω να αγορασω αλλη καρτα ηχου;; εινε πεταμενα λεφτα η καρτα που εχω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikele Ιούλιος 24, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 (edited) βρε φιλε εχω ενα προβλημα τι δεν καταλαβενεις΄;;; εμενα αυτο μου ειπανεαπλα οτι δεν θα παιζει ουτε το dac αλλα το subwoofer της καρτας και οτι απλα θα δινει μονο ηχο απο τα ηχεια.. και θελω καπιος να μου το διευκρινισει αυτο.. και spame δεν κανω δεν ζητησα να με βοηθησεις δεν σε πιεσα δεν υποχρεοσα καπιον με το ζορι απλα μια ερωτηση εκανα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2015 από mikele Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 24, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikele Ιούλιος 24, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 εγω ενα ερωτημα εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 24, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts