dimitris777 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα εχω παρατηρήσει σε 2 laptop να έχουν πολλά fail σε εγκατάσταση των update . ξέρετε σε τι μπορει να οφείλετε αυτό?επισης και μπροστα μου που του δοκίμασα να κάνει ενα που είχε βρει εκείνη την στιγμή κ που έβγαζε fail το κατέβαζε πήγαινε να το κάνει εγκατάσταση και fail . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 22, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 (edited) Πάνε windows/SoftwareDistribution/Download και κάνε delete ότι υπάρχει εκεί μέσα. Ξαναπροσπάθησε στην συνέχεια να κάνεις τα updates. Edit: μόλις τα διαγράψεις κάνε ένα reboot το pc και μετά κάνε τα updates Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Ιούλιος 22, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 σβήνει ότι updates έχεις κάνει μέχρι τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 22, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 σβήνει ότι updates έχεις κάνει μέχρι τώρα?οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούλιος 23, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Ότι σου είπε ο @pasjohn, αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται απο την MS δεν είναι καθεαυτού δικό σου το πρόβλημα.Πάμπολλες φορές μου έχει τύχει κι εμένα σε διαφορετικά συστήματα αλλά μετά από κάποιες μέρες δεν υπήρχε πρόβλημα, άρα μην σε προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalaros Ιούλιος 23, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Πηγαινε στο ιστορικο των ενημερωσεων κ βρες τις ενημερωσεις που εχουν αποτυχει. Δεξι κλικ πανω τους κ λεπτομερειες. Θα σου εμφανισει τον κωδικο σφαλματος. Ο κωδικος περιγραφει το προβλημα που αντιμετωπισε η εγκατασταση κ διακοπηκε. Γραψε μας τον κωδικο να δουμε. Εινσι γνησια το windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts