Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Λοιπόν, επειδή μάλλον μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα θα πάρω οθόνη και θα είναι η L568, θέλω να ρωτήσω κάτι. Η διαφορά της μαύρης είναι μόνο στην πιστοποίηση TCO ή έχει και καμιά άλλη ψιλοδιαφορά; Το TCO μόνο οικολογική πιστοποίηση δεν είναι, ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 22, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Το TCO, δεν ειναι οικολογικη πιστοποιηση ή τουλαχιστο δεν ειναι μονο αυτο. Ξερω οτι τη δινουν οι εργζομενοι στη Σουηδια.Οι μαυρες οθονες δεν παιρνουν TCO 2003, γιατι οι Σουηδοι αποφασισαν οτι το μαυρο πλαισιο δημιουργει προβλημα οταν καθεται καποιος στην οθονη, σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Προσωπικα οταν περασα απο μια silver Acer σε μαυρη ΕΙΖΟ δεν ειχα κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 22, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227Προσωπικά θα πρότεινα αυτήν που κοστίζει και αισθητά λιγότεροΕΓώ με τις eizo δεν εχω καλή εμπειρία (ούτε καν με τις crt) έχει μία η αδερφή μου και η δικιά μου η νόκια είναι πολύ καλήτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 22, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Σκέφτομαι και γω την L568 και μάλιστα το μοντελο L568as-k. Αυτό βέβαια δεν το βρήκα στην Ελλάδα. Προβληματιζόμουν να την πάρω απο έξω για το θέμα της εγγύησης (μην την στελνω εξωτερικό για RMA). Επικοινώνησα με e-mail με την αντιπροσωπεία της ΕΙΖΟ στην Ελλάδα και μου είπαν ότι η εγγύηση είναι διεθνής και ισχύει όπου υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της ΕΙΖΟ. Δεν βρίσκω λοιπόν κανέναν λόγο να μην την αγοράσω από το εξωτερικό, αφού την βρίσκω ακόμα και 250 φτηνότερα. http://www4.primustronix.de/ Εδώ την έχει 425 +17,50 μεταφορικά και πληρωμή μόνο με έμβασμα σε τράπεζα. Μόνο αρνητικό ότι μιλάνε μόνο γερμανικά. http://www.computeruniverse.net Εδώ την έχει 465 + 62,50 μεταφορικά. Αρκετά πιο ακριβή, αλλά με το πλεονέκτημα της αγγλικής γλώσσας και πληρωμή και με πιστωτική. Θα το μελετήσω λίγο ακόμη και θα την χτυπήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 23, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Thanks!@sa1901: Νομίζω μπορείς να πάρεις την οθόνη και να παραγγείλεις χώρια τη βάση! Εγώ πάντως είμαι λίγο περίεργος με τις αγορές και δεν θάλω να κάνω παραγγελία από το εξωτερικό. Ακόμα και όταν παραγγέλνω κάτι από Αθήνα το σκέφτομαι... Πόσο μάλλον για TFT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 24, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Kοίτα και εδώ . Την έχει 530 αντί για τα 650 του e-shop.120 ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 24, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Όντως... Τέσπα θα δώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 :jump: Ελπίζω να μην είναι λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 00:17] :jump: Ελπίζω να μην είναι λάθος... Αναγκαστήκαν να το κάνουν. Αφού το Computer4u την έχει 499 ευρώ μερικές βδομάδες τώρα και μετά από κράξιμο του e-shop σε διάφορα forum, δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς. Εδώ πρέπει να αναφέρω και την πολύ μεγάλης σημασίας συμβολή του www.skroutz.gr σε αυτό. ’ντε γιατί σιγά-σιγά κάποιοι πρέπει να βάζουν μυαλό. Νομίζουν ότι επειδή μας κάναν πελάτες, δέσαν το γάιδαρό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Δεν μπορεί! Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε! Σήμερα έγινε ένα θαύμα! Επιτέλους την παράγγειλα!!! . Δυστυχώς δεν τη βρήκα σε μαύρη αλλά μπρός στον πόνο τι 'ν' τα κάλη! Την παράγγειλα πριν λίγο από το e-shop με courier. Λέτε να έρθει μέσα στη βδομάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:58] Δυστυχώς δεν τη βρήκα σε μαύρη Mπορούσες να την πάρεις από εδώ με 524 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Τέσπα, δεν πειράζει! Δεν νομίζω να είναι άσχημη σε άσπρο... Απλώς τα περισσότερα πράγματα στο γραφείο μου είναι μαύρα ή ασημένια. Τέσπα, θα είναι ασορτί με το πληκτρολόγιο (MS Office keyboard)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ’ντε καλορίζικη και μόλις την πάρεις, πες μας εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Μόλις την πάρω υπόσχομαι αναλυτικό review με πολλές φωτογραφίες και σχόλια... Τι; Έτσι θα σας αφήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.