Reasonable Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2015 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω 3 πράγματα σχετικά με τον ΟΤΕ τν,γιατί σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής..1) Ποια η διάφορα μεταξύ ευρυζωνικής και δορυφορικής σύνδεσης?2) Πληρώνω κάθε μήνα στην HOL 40 ευρώ+31 που θα είναι το fullpack...71€ θα ήθελα να μάθω αν είναι λιγότερο στον ΟΤΕ,δηλαδή αν με ευνοεί να αλλάξω και σύνδεση.3) Πόσο καιρό διαρκεί ώστε να εγκατασταθεί η κεραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Αυτά που θα σου πω ίσχυαν πέρυσι/πρόπερσι που είχε βάλει φίλος μου. Αν άλλαξε κάτι ας με διορθώσει κάποιος. 1) Στην ευρυζωνική η σύνδεσή σου γίνεται μέσω του connx. Αυτό σημαίνει ότι θα σου "κόβει" ταχύτητα ίντερνετ. Στην δορυφορική είναι ανεξάρτητα και δεν έχει καμία σχέση με το ιντερνετ σου. Ενα ακόμα πρέπει να είναι και η διαφορά τιμής στον εξοπλισμό εφόσον δεν έχεις πιάτο δορυφορικής. Επίσης αν θυμάμαι καλά πριν 2 χρόνια μ,έσω ευρυζωνικής δεν είχαν HD κανάλια. Αν έχουν τώρα ή αν έχει αλλάξει δε το ξέρω.2) Στον ΟΤΕ αυτή τη στιγμή με 30άρα VDSL και απεριόριστα προς σταθερά και 30' σε κινητά δίνω 40ευρώ/μήνα. +21,90 ανα μήνα αν ειχα ΟΤΕ TV επειδή είμαι πελάτης.3) Δεν έχω ιδέα αλλά αν κρίνω απο τη NOVA όταν την έβαλα ήθελε καμια βδομάδα όλο το στόρι της συννενόησης/συνδεσης. Εξαρτάται βέβαια αν είσαι σε μεγαλούπολη ή σε κάποιο χωριό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reasonable Ιούλιος 29, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Φίλε έχεις δίκιο από ότι ειδα δεν έχει HD...πάντως ευνοεί στις τιμές αλλά δεν ξέρω ταχύτητες ίντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Μαρικα τι να σου πω? Για ταχυτητες κανε ενα γκαλοπ στη περιοχη σου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 30, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 με το που διάβασα "φίλε" αμέσως έψαχνα για το "Μαρίκα" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 30, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2015 από sstav 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 30, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 70 ευρώ θα σου βγεί για ΟΤΕ tv με αυτά τα κανάλια http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels?type=adsl&packet=Full%20Pack και VDSL 50 με 2 χρόνια συμβόλαιο, 3 μήνες δωρεάν και εγκατάσταση-κεραία δωρεάν. Το ίδιο πράγμα σε ADSL είναι 10 ευρώ λιγότερα. Το double play δίνει 30 λεπτά κινητά και απεριοριστά αστικά/υπεραστικά **Μάλλον όμως πληρώνεις τον δέκτη, επίσης πληρώνεις την μεταφορά στον ΟΤΕ απο την HOL + το Penalnty αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου με την HOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιούλιος 30, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Πληρώνω 40 το μήνα με ote tv full pack, 24άρι νετ, απεριόριστα σταθερά και 6 ώρες κινητά. Δέκτης κτλ δωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts