kostas12 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2015 (edited) καλημερα σας..εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου και θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το hp pavilion dv6 1140v και το προβλημα ειναι οτι δεν δειχνει τιποτα στην οθονη.συγκεκριμενα κανει κανονικα boot αλλα η οθονη ειναι μαυρη..αν πλησιασω ενα φακο στην οθονη φαινεται οτι απο κατω υπαρχει εικονα αλλα δεν εχει φως η οθονη.επισης οταν την συνδεσω σε αλλη οθονη με το 15 pin η δευτερη δουλευει κανονικα. αυτο δεν το κανει συνεχεια..μπορει π.χ. να δουλεψει κανονικα 1 μερα και μετα να κανει 2-3 μερες να ανοιξει η οθονη παλι.το ελησα ολο κοιταξα τα καλωδια αν πατανε καλα αλλαξα παστα και στο cpu και στο gpu εκανα αναβαθμηση ολους τους drivers αλλα δεν ειδα φως .λογικα δεν ειναι καρτα γραφικων αφου δειχνει σε δευτερη οθονη..θα ελεγα οτι ειναι η οθονη αλλα γιατι μια δουλευει και μια οχι ?? επισης το φως που εχει η πλατη του λαπτοπ με το λογοτυπο της εταιριας αναβει κανονικα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 20, 2015 από rastafari Αλλαγή τίτλου από κεφαλαία σε μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 20, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Κάποιο πρόβλημα στην οθόνη υπάρχει. Ίσως να είναι το inverter. Να το πας σε ένα service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts